ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

''Κόπηκε'' ο Πίντερ

''Κόπηκε'' ο Πίντερ
Πίντερ INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται παικτών όπως ο Άνταμ Πίντερ και ο Αρμίτσε Ορτέγκα. Αμφότεροι δεν έπαιξαν με τον Πλατανιά και ο πρώτος, μάλιστα, αναγκάστηκε να μην ενσωματωθεί στην Εθνική του.

Την περασμένη Κυριακή (9/11) ο Λεβαδειακός έμεινε στο 0-0 με τον Πλατανιά, αποτέλεσμα που δεν άφησε και τόσο ικανοποιημένους τους ιθύνοντες των Βοιωτών. Με τα προβλήματα που προέκυψαν όμως την τελευταία στιγμή, οι ''πράσινοι'' έφτασαν στο σημείο να λένε ''καλός είναι και ο βαθμός''.

Αυτό γιατί δύο από τα βασικά και αναντικατάστατα στελέχη, οι Άνταμ Πίντερ και Αρμίτσε Ορτέγκα τέθηκαν νοκ άουτ. Ο πρώτος υπέστη θλάση στη γάμπα και όχι μόνο έμεινε εκτός από το ματς με τους Χανιώτες, αναγκάστηκε να ''κοπεί'' και από την Εθνική Ουγγαρίας, η οποία στις 14 του μήνα θα παίξει με τη Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016, ενώ στις 18, τέσσερις μέρες μετά, ήταν προγραμματισμένο φιλικό με την Εθνική Ρωσίας.

Ο Ισπανός, από την πλευρά του, ήταν καθηλωμένος από την Πέμπτη (6/11) στο κρεβάτι, μια και ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ