ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

''Καλύτερα στον ΟΦΗ, είχε ρωτήσει η Ίντερ για εμένα''

''Καλύτερα στον ΟΦΗ, είχε ρωτήσει η Ίντερ για εμένα''
Μάντζιος INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι εδώ! Κόντρα στα Γιάννινα έβαλε δύο γκολ και μιλώντας στο Sport24.gr τοποθετείται για Λεβαδειακό, Εθνική, Μουρίνιο, Ίντερ και... πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο δεν επιτρέπει στον Βαγγέλη Μάντζιο να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Τελευταία, με ειδική θεραπεία που ακολουθεί, είναι πολύ καλύτερα. Απέναντι στον ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό σημείωσε δύο τέρματα και αρχίζει να παίρνει... φόρα.

Ο 31 ετών επιθετικός μιλάει στο Sport24.gr για τον Λεβαδειακό και εκφράζει την πίστη του ότι θα μείνει στη Superleague. Δηλώνει ότι η καλύτερη χρονιά της καριέρας του ήταν στον ΟΦΗ (2011-2012) και υποστηρίζει ότι η Ίντερ είχε ρωτήσει τον Παναθηναϊκό για την περίπτωσή του...

-Πώς εξηγείς το ξέσπασμα του Λεβαδειακού; Νίκη με 4-0 στα φορμαρισμένα Γιάννινα, ενώ εσείς αντιμετωπίζατε όλο αυτό το διάστημα πρόβλημα στο γκολ...

''Μακράν το καλύτερό μας φετινό ματς. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι, είχαμε εμπνεύσεις και δεν αφήσαμε τον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει το παιχνίδι του. Αμυντικά τα πήγαμε μια χαρά και προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα επίθεση. Σε πολλούς αγώνες δεν μας πήγαινε τίποτα καλά''.

-Πέτυχες και τα δύο πρώτα σου γκολ στα Γιάννινα.

''Το θέμα είναι ότι ταλαιπωρήθηκα πολύ από τραυματισμό. Με κράτησε πίσω. Νιώθω καλύτερα και ελπίζω αυτή να ήταν αρχή για καλύτερες εμφανίσεις''.

-Το κλασικό πρόβλημα στον αστράγαλο;

''Ναι. Οστικό οίδημα μου είπαν ότι είναι. Και ότι για να περάσει χρειάζεται ξεκούραση. Για εμάς τους ποδοσφαιριστές όμως δεν μπορεί να υπάρχει ξεκούραση. Έκανα μια θεραπεία με βλαστοκύτταρα και νιώθω καλύτερα. Έχω κουραστεί πολύ. Όλο με ενέσεις αγωνιζόμουν. Στον Λεβαδειακό είμαι πολύ σημαντικός και θέλω να παίζω για να τον βοηθήσω''.

''Καλύτερα στον ΟΦΗ, είχε ρωτήσει η Ίντερ για εμένα''
Μάντζιος INTIME SPORTS

-Θα καταφέρει ο Λεβαδειακός να μείνει στην κατηγορία; Τι πιστεύεις;

''Δεν έχουμε κακό ποιοτικά ρόστερ. Δεν φέραμε καλά αποτελέσματα, αλλά τώρα με τη νίκη παίρνουμε ψυχολογία, βρίσκουμε ρυθμό και είμαι πολύ αισιόδοξος. Πριν δεν είχαμε δέσει ως υλικό και δεν βγάζαμε φάσεις''.

-Εξακολουθείς να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να παίξεις στο εξωτερικό;

''Πάντα έλεγα ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Έκανα στο παρελθόν λάθος επιλογές. Στο Αζερμπαϊτζάν που είχα πάει δεν πέρασα καλά. Γύρισα στην Ελλάδα και είμαι καλά στη Λιβαδειά με την οικογένειά μου. Έχω καλό συμβόλαιο και πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο. Δεν έχω ζητήσει να φύγω. Αν όμως προκύψει κάποιο ενδιαφέρον, είτε από Ελλάδα είτε από το εξωτερικό θα το σκεφτώ''.

-Τι συναίσθημα σου αφήνει η εμπειρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

''Ε, όχι και την καλύτερη. Δεν μπορώ να σου πω ότι έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις. Γενικά με ό,τι γίνεται και ό,τι ακούμε πώς να είσαι ήρεμος στην Ελλάδα; Δεν βγήκαμε τυχαία από τα χειρότερα πρωταθλήματα...''.

-Θυμάσαι καμιά ιστορία που σου έμεινε χαραγμένη στο μυαλό;

''Όταν πήραμε ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Είχε έρθει ο κόσμος στο αεροδρόμιο και μας αποθέωσε. Ήταν ωραίο το συναίσθημα''.

''Καλύτερα στον ΟΦΗ, είχε ρωτήσει η Ίντερ για εμένα''
Μάντζιος INTIME SPORTS

-Σε ποια ομάδα έζησες τα καλύτερα χρόνια;

''Στον ΟΦΗ. Έμεινα ένα χρόνο, αλλά πέρασα φανταστικά. Είχα άψογη σχέση με τους ανθρώπους εκεί. Όπως φυσικά τα πήγα μια χαρά και στους αγώνες. Έκανα πολύ καλή χρονιά''.

-Υποθέτω δεν θα ξεχάσεις τη στιγμή που σου έσφιξε το χέρι ο Μουρίνιο στο ματς του Παναθηναϊκού με την Ίντερ...

''Πού το θυμήθηκες; Έχεις δίκιο. Είχα παίξει καλά με την Ίντερ. Και πρέπει να σου πω ότι είχε ρωτήσει η Ίντερ για εμένα. Ο Μουρίνιο ήρθε κοντά μου, μού έδωσε συγχαρητήρια και μου έσφιξε το χέρι. Σημαντική στιγμή για κάθε ποδοσφαιριστή''.

-Τη μάχη του τίτλου στη Superleague πώς τη βλέπεις μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη;

''Το χάρηκα που έγινε αυτό. Χρόνια είχαμε να δούμε έτσι μια άλλη ομάδα από τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει από την πρώτη θέση. Όλοι λένε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα αντέξει, αλλά εγώ τους πιστεύω. Είναι μεγάλη ομάδα''.

-Πες μου δυο λόγια και για την Εθνική...

''Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Είδαμε πολύ άσχημη εικόνα από παιδιά που δεν μας έχουν συνηθίσει. Ελπίζω το πρόβλημα να ήταν ο προπονητής και να επιστρέψουμε ξανά στις νίκες''.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ