ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Καλεί Ουόν για ανανέωση ο Λεβαδειακός

Καλεί Ουόν για ανανέωση ο Λεβαδειακός
Ουόν INTIME SPORTS

Οι Εντουίν Ουόν είναι εκ των κορυφαίων παικτών του Λεβαδειακού και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr θα κληθεί άμεσα να ανανεώσει το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο. Σενάριο για Τσουρίκοφ.

Από τις πρώτες μεταγραφές που έκανε στην τρέχουσα σεζόν ο Λεβαδειακός είναι ο Εντουίν Ουόν. Ο 34χρονος Γάλλος στόπερ έχει πραγματοποιήσει μεστές εμφανίσεις με τους Βοιωτούς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, που ασφαλώς δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και στα 15 παιχνίδια των "πρασίνων" στη Super League και είναι μαζί με τον Βαγγέλη Μάντζιο πρώτοι σε λεπτά συμμετοχής (1426). Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η διοίκηση έχει καταστήσει σαφές στον παίκτη ότι θα κληθεί άμεσα για επέκταση του συμβολαίου του.

Σενάρια για Τσουρίκοφ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "football24.ua", ο Ουκρανός αριστερός μπακ - χαφ Αντρέι Τσουρίκοφ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό. Είναι γεννημένος στις 5 Οκτωβρίου 1992 και ανήκει στη Ντινάμο Κιέβου. Έχει παίξει στο παρελθόν και στη Μεταλούργκ Ζαπορίζιε, ενώ μέχρι πρότινος είχε δοθεί δανεικός στην ουκρανική Οβέρλα Ούζχοροντ.

Καλεί Ουόν για ανανέωση ο Λεβαδειακός

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ