ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Γιακουμάκης: "Δεν μετράνε τα βραβεία αλλά η παραμονή της ομάδας"

Γιακουμάκης: "Δεν μετράνε τα βραβεία αλλά η παραμονή της ομάδας"

Ο Πέτρος Γιακουμάκης παρέλαβε το βραβείο του MVP της 29ης αγωνιστικής πριν το φιλικό με την Λαμία το Σάββατο και δήλωσε χαρούμενος καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά που παίρνει ένα τέτοιο βραβείο αλλά σημείωσε πως αυτό που μετράει πλέον είναι η παραμονή στη Super League.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης αναδείχθηκε MVP της 29αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της οποίας ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με σκορ 0-1.

Πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Π.Α.Σ. Λαμία πραγματοποιήθηκε η απονομή του βραβείου του διαγωνισμού που διεξάγουν η διοργανώτρια αρχή, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΤ) και η Nova. Την απονομή του βραβείου στον Πέτρο Γιακουμάκη έκανε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κ. Γιώργος Τσαμπής.

Μετά τη βράβευσή του ο Πέτρος Γιακουμάκης δήλωσε:

«Είναι η πρώτη φορά που παίρνω τέτοιο βραβείο. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοηθάνε στο γήπεδο, τόσο στους αγώνες, όσο και στις προπονήσεις. Το συγκεκριμένο βραβείο το αφιερώνω σε αυτούς και στην οικογένειά μου.

Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω, ώστε μέσα από τη σωστή δουλειά να έρθουν κι άλλα τέτοια βραβεία. Βέβαια, στην παρούσα φάση δεν παίζουν ρόλο τα βραβεία, αλλά πρώτα από όλα θα πρέπει να προσπαθούμε να πετύχουμε το στόχο μας και να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Η νίκη επί του Παναιτωλικού ήταν πολύ σημαντική, καθώς πήραμε τους τρεις βαθμούς σε μία έδρα που και οι «μεγάλες» ομάδες δεν τα κατάφεραν. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Από την πλευρά του, ο κ. Τσαμπής δήλωσε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πέτρο για τη βράβευσή του αυτή ως πολυτιμότερου παίκτη της 29αγωνιστικής. Του εύχομαι να έχει υγεία τόσο αυτός, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας μας και καλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Ο Πέτρος είναι ένα νέο παιδί και εμείς στην ομάδα μας θέλουμε να στηριζόμαστε στα νέα παιδιά, ενώ και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να στηρίζεται σε αυτά, για να έχουν συνέχεια και οι εθνικές μας ομάδες.

Εμείς ως ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ προσπαθούμε να τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατότητες, ώστε να φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα και για τους εαυτούς τους, αλλά και για την ομάδα μας».

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ