ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Φευγάτος από τον Λεβαδειακό ο Μεντί

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Μεντί, Λεβαδειακός, Αραβίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζάκσον Μεντί δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Λεβαδειακό και το δεύτερο μισό της σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Η αποστολή των Βοιωτών με Κισσαμικό.

Το δεύτερο πέρασμα του Τζάκσον Μεντί από τον Λεβαδειακό είναι πιθανό να ολοκληρωθεί μέσα στον μήνα. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Σενεγαλέζος αμυντικός είναι φευγάτος από την ομάδα της Βοιωτίας, οι άνθρωποι της οποίας δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την παρουσία του υψηλόσωμου Αφρικανού.

Ο Μεντί έχει παίξει έως σήμερα σε 10 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ έχει συμπεριληφθεί και στην αποστολή του αγώνα με τον Κισσαμικό, που είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (13/12, 15.00) στα Χανιά. Υπενθυμίζεται ότι από λάθος του αριστεροπόδαρου στόπερ, που παίζει και μπακ, προήλθε η αποβολή του Ναμάσκο στο παιχνίδι της Super League με την ΑΕΚ, κατά την οποία επήλθε ήττα 4-0.

Άλλωστε οι "πράσινοι" έχουν ήδη μπει σε διαδικασία να βρουν νέο αριστερό μπακ, προφανώς για εναλλακτική του Πορτογάλου Κάρλος Μιλιάζες, ο οποίος αποτελεί σταθερή δύναμη. Κατά τα άλλα, η αποστολή του Λεβαδειακού βρίσκεται στα Χανιά για τον αγώνα με τον Κισσαμικό, ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Για το παιχνίδι αυτό ο Ράτκο Ντόστανιτς επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Μοσχονά, Δασκαλάκη Σένκα, Χατζηλάμπρο, Τόπι, Milhazes, Μάγκα, Τριποτσέρη, Ouon, Mendy, Zezinho, Καλτσά, Παππά, Μάντζιο, Βασιλείου, Καψάσκη, Γιακουμάκη, Καραχάλιο.

Ακόμα και με βαθμό οι Βοιωτοί προκρίνονται στην επόμενη φάση. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μουλόπουλος, Τόνι Σίλβα, Ναμάσκο, Καραμπουέ, Μπελγκαζουανί, Σουμπίνιο και Ομπιόρα. Το άλλο παιχνίδι του ομίλου είναι ανάμεσα σε Πανσερραϊκός - Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει ήττα του Λεβαδειακού και να νικήσει η ίδια με πολλά γκολ διαφορά τους Σερραίους.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ