ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ενίσχυση με Γιάχιτς στον Λεβαδειακό, πάει για δυο παίκτες ακόμα

Ενίσχυση με Γιάχιτς στον Λεβαδειακό, πάει για δυο παίκτες ακόμα
INTIME SPORTS

Ο Σανέλ Γιάχιτς, γνώριμος στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τη παρουσία του σε Άρη και ΑΕΚ, αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας της Βοιωτίας. Ψάχνουν έναν εξτρέμ και ένα φορ οι πράσινοι.

Στην απόκτηση του Σανέλ Γιάχιτς που έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα με τα χρώματα του Άρη και της ΑΕΚ προχώρησε ο Λεβαδειακός προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή. Με την απόκτηση του 34χρονου Βόσνιου αμυντικού η ομάδα της Βοιωτίας προσθέτει εμπειρία στην άμυνα της και ενισχύεται με έναν ακόμα ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Ο Γιάχιτς υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Sanel Jahić.

Ο γεννημένος στις 10/12/1981 Βόσνιος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.

Ο Jahić έχει 28 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχει παραστάσεις από το Champions και το Europa League, ενώ στη Super League έχει αγωνιστεί με επιτυχία με τις φανέλες του Άρη και της ΑΕΚ.

Μετά την ΑΕΚ αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ, στην Kardemir Karabükspor, στη St. Johnstone και στη Grasshoppers, η οποία ήταν και η τελευταία του ομάδα πριν τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ".

Θέλει δυο ακόμα, έδιωξε Κατίδη, Μιλοσάβλιεφ

Στον Λεβαδειακό δεν σταματούν την ενίσχυση τους με την απόκτηση του Γιάχιτς καθώς θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν με έναν φορ, ως αντικαταστάτη του Βαγγέλη Μάντζιου, και ενός ποδοσφαιριστή που να παίζει στα άκρα και να έχει έμφαση στο ένας εναντίων ενός. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτός να είναι ο Μπαργκάν του οποίου η μεταγραφή στην Τουρκία δεν ολοκληρώθηκε.

Απ' την άλλη τέλος από τον Λεβαδειακό αποτελούν οι Κατίδης και Μιλοσάβλιεφ οι οποίοι συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους με τους "πράσινους" και να μείνουν ελεύθεροι.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ