ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Έμφαση στην τακτική από τον Παντελίδη

Έμφαση στην τακτική από τον Παντελίδη
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Τρίτη θα ανακοινώσει τους εκλεκτούς της αποστολής.

Μετά από τρία ισόπαλα 0-0 στην Λιβαδειά ψάχνουν μια νίκη που θα επαναφέρει τα χαμόγελα και θα δώσει μια ανάσα στους πράσινους να ξεφύγουν από την 15η θέση του πρωταθλήματος. Οι Βοιωτοί αντιμετωπίζουν την Τετάρτη τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος και το τρίποντο στους "Ζωσιμάδες" σίγουρα αποτελεί έναν δύσκολο στόχο όχι όμως ακατόρθωτο.

Ο Σάββας Παντελίδης στην προπόνηση της Δευτέρας έδωσε έμφαση στην τακτική της ομάδας του προσπαθώντας να βρει τρόπους με τους οποίους θα διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανέναν απολύτως πρόβλημα και πως δεν προέκυψε και από το ματς με τον Παναιτωλικό κάποιος τραυματισμός.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στη Χαιρώνεια ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι η σύντομη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 6εξ’ αναβολής αγωνιστικής.

Ο κ. Παντελίδης αφιέρωσε το πρόγραμμα της προπόνησης στη βελτίωση της τακτικής της ομάδας.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο με πρωινή προπόνηση και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στα Γιάννενα".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ