ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Αργεί ο σχεδιασμός, φεύγουν οι παίκτες

Αργεί ο σχεδιασμός, φεύγουν οι παίκτες
Αγρίτης Πόι INTIME SPORTS

Με αργούς ρυθμούς προχωρά ο προγραμματισμός της νέας σεζόν στον Λεβαδειακό την ώρα που αρκετοί παίκτες αποχωρούν. Ενδιαφέρον για Ρόκα και Παπαδόπουλο

Ο Λεβαδειακός παρέμεινε άνετα στην Superleague τη σεζόν που μας πέρασε και μάλιστα αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα μπορούσε να κάνει ακόμα και την έκπληξη με την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως, οι Βοιωτοί θα αλλάξουν αρκετά, αφού σχεδόν όλος ο βασικός κορμός θα αποχωρήσει (ή έχει αποχωρήσει).

Την αρχή έκανε ο Ζησόπουλος που υπέγραψε στον Αστέρα Τρίπολης (αναμένεται να τον ακολουθήσει και ο Λισγάρας), ενώ ο Παναγιώτης Κόρμπος μιλά με τον Ατρόμητο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί.

Εκτός πλάνων βρίσκονται επίσης και οι Μπουμάλ, Μεντί, Πόι, Ακόστα. Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για σχεδόν τα 2/3 της βασικής ενδεκάδας, οπότε ο Λεβαδειακός θα πρέπει να κάνει πολλές και στοχευμένες μεταγραφές.

Ήδη ακούγεται ο Στάθης Ρόκας για το θέση του αμυντικού μέσου, ενώ το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου έχει αρχίσει να κυκλοφορεί από την Τετάρτη. Οι όποιες εξελίξεις ωστόσο θα αργήσουν.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ