ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Αλλαγές κάτω από τα γκολπόστ

Αλλαγές κάτω από τα γκολπόστ
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε και επίσημα την λύση του συμβολαίου με τον Πζιρόφσκι αλλά και την πρόσληψη νέου προπονητή τερματοφυλάκων.

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Πζιρόφσκι από τον Λεβαδειακό είναι πλέον και επίσημα γεγονός με τους Βοιωτούς να βγάζουν το απόγευμα του Σαββάτου και σχετική ανακοίνωση. Σύμφωνα με αυτήν ο έμπειρος πορτιέρο ήταν αυτός που ζήτησε να αποχωρήσει και η διοίκηση συναίνεσε στην λύση της συνεργασίας.

Παράλληλα όμως λύθηκε και η συνεργασία με τον έως τώρα προπονητή τερματοφυλάκων και ανακοινώθηκε η πρόσληψη άλλου προπονητή.

Η ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας με τον Πζιρόφσκι αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Sebastian Przyrowski.
Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να λύσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ για προσωπικούς λόγους έγινε δεκτή από τη Διοίκηση εκτιμώντας το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Η ΠΑΕ του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και τονίζει ότι η «πόρτα» της ομάδας μας είναι πάντα ανοικτή για αθλητές όπως ο Sebastian".

Ενώ αυτή που έχει να κάνει με την αλλαγή του προπονητή τερματοφυλάκων τονίζει:

"Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Ζαλαώρα. Ο κ. Ζαλαώρας αντικαθιστά τον προπονητή τερματοφυλάκων Τόσκα Κωνσταντίνο, στον οποίο η ΠΑΕ εύχεται καλή συνέχεια".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ