ΛΑΜΙΑ

Τεννές: "Κρατήσαμε το κάστρο μας"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπάμπης Τεννές εγκωμίασε την υποστήριξη των φιλάθλων της Λαμίας και τόνισε ότι το πρόγραμμα από εδώ και πέρα θα είναι πιο δύσκολο.

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία, αλλά και με αιχμές για τη φάση του γκολ, παρουσιάστηκε ο Μπάμπης Τεννές. Ο προπονητής της Λαμίας ευχαρίστησε τους Λαμιώτες φιλάθλους για την υποστήριξη και άφησε να εννοηθεί… ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί με αντιπάλους με τους ίδιους στόχους θα είναι πιο δύσκολο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τεννέ στη συνέντευξη Τύπου:

«Φέραμε ισοπαλία με μία μεγάλη ομάδα και ενώ θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι, είμαστε στενοχωρημένοι. Ο λόγος έχει να κάνει με το γκολ της ισοφάρισης. Υπάρχει παίκτης μας στο έδαφος και δεν τηρήθηκε το fair play από τον αντίπαλο, είναι καθαρό φάουλ και δεν δίνεται. Ήταν μία εξαιρετική προσπάθεια για τα παιδιά της Λαμίας, προσπαθήσαμε πολύ κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο με ποιότητα, για άλλη μία Κυριακή το κάστρο μας παραμένει όρθιο και η συγκομιδή μας είναι καλή. Θα πρέπει να πω ότι για πρώτη φορά είδα το γήπεδο μας όπως ήταν σήμερα.

Με τέτοιο κόσμο και μιλάω για τους Λαμιώτες φιλάθλους, με τέτοιο κόσμο η ομάδα θα πάρει πολλά θετικά αποτελέσματα. Το είπα στα παιδιά και συμφωνήσαν ότι στις πρώτες 8 αγωνιστικές είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, τι θα γίνει από εδώ και πέρα, τι θα κάνουμε. Τους είπα ότι τελείωσαν τα εύκολα και αρχίζουν τα δύσκολα. Θέλουμε τον κόσμο σε κάθε ματς λες και παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, τους ευχαριστούμε, μπράβο στα παιδιά και συνεχίζουμε».

Πως σχολιάζετε τη διαφορά στην απόδοση της Λαμίας, σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα; «Δεν υπάρχει άλλη νοοτροπία. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε η σούπερ ομάδα που θα έχουμε το πάνω χέρι κάθε φορά. Μπήκαμε νωθρά και ήρθε ένα αποτέλεσμα που μας στεναχώρησε, αλλά μας γιγάντωσε. Δεν είμαστε κακή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε καλά και δεν δώσαμε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να κάνει φάση. Ήμασταν πειθαρχημένοι και καλοί τακτικά. Να θεωρείτε δεδομένο ότι θα έχουμε και δύσκολες καταστάσεις, πάνω και κάτω».

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ