ΛΑΜΙΑ

Πρώτη για Ντακόλ και Κρισάντους στην Λαμία ενόψει ΑΕΚ

Πρώτη για Ντακόλ και Κρισάντους στην Λαμία ενόψει ΑΕΚ

Ο Μπάμπης Τεννές έχει συμπεριλάβει στην 20άδα του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Λαμίας, Ντακόλ και Κρισάντους, που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη προηγούμενη ομάδα τους.

Χωρίς επτά ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ αλλά με τους Ντακόλ και Κρισάντους στην αποστολή θα αγωνιστεί η Λαμία κόντρα στους "κιτρινόμαυρους" αυτή τη φορά στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη το βράδυ.

Ο Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας στην 20άδα και δεν αποκλείεται να τους δώσει χρόνο συμμετοχής ώστε να αρχίσουν να βρίσκουν ρυθμό σιγά-σιγά.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και άλλοι παίκτες που δεν είχε παίξει τόσο πολύ σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με τους Ντακόλ και Κρισάντους να συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά από την απόκτηση τους στα πλάνα του Μπάμπη Τεννέ, αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης 20/9 για την Αθήνα η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία, όπου το βράδυ (20:30, CosmoteSport 1) αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Ριζούπολη για την πρώτη αγωνιστική της φάσης ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής της ομάδας μας αφήνει στη Λαμία επτά από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή: Πίτκας, Μελίσσας, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Λινάρδος, Μπουλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Αναστασόπουλος, Καραγιάννης, Πατσαρούχας, Μανιάς, Τσέλιος, Τσούκαλος, Φράγκος, Βουό, Κρισάντους και Ντακόλ".

Αποχώρησε ο Παππάς

Εν τω μεταξύ όπως έκανε γνωστό η Λαμία ο μέχρι τώρα υπεύθυνος για το ποδοσφαιρικό τμήμα, Διονύσης Παππάς, αποφάσισε να αποχωρήσει από το σύλλογο για προσωπικούς λόγους με τη Λαμία να τον ευχαριστεί για την έως τώρα συνεργασία με την εξής ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την αποχώρηση του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος Διονύση Παππά για προσωπικούς λόγους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στον Διονύση και ευελπιστούμε για μελλοντική συνεργασία.

Ο Διονύσης Παππάς σε δήλωση του τονίζει: «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον μεγαλομέτοχο κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, τη διοίκηση όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και τους υπόλοιπους συνεργάτες της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για τη μέχρι τώρα συνεργασία. Εύχομαι τη καλύτερη δυνατή συνέχεια στην ομάδα και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ