ΛΑΜΙΑ

Πάει για Γουνδουλάκη η Λαμία

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Γουνδουλάκης EUROKINISSI SPORTS

Τον Φανούρη Γουνδουλάκη που αφήνει τον Πλατανιά τέσσερα χρόνια μετά θέλει να αποκτήσει η Λαμία, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Επίκειται συνάντηση προσεχώς ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η μία από τις δύο ομάδες που εξασφάλισε την άνοδο στη Super League, η Λαμία, σχεδιάζει σιγά, σιγά το ρόστερ της επόμενης σεζόν, αν και απομένουν δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η Stoiximan.gr Football League.

Το σημαντικό για τους Φθιωτούς είναι να καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία, στην πρώτη τους συμμετοχή σε αυτή. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η προσπάθειά τους να προσθέσουν εμπειρία στο ρόστερ τους με την απόκτηση του Φανούρη Γουνδουλάκη.

Ο 34χρονος μέσος έπαιζε τα τέσσερα τελευταία χρόνια στον Πλατανιά. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 21 παιχνίδια και σημείωσε ένα γκολ. Ο Λουτρακιώτης αγωνίζεται στην Α' Εθνική από το δεύτερο μισό του 2003-2004, όταν πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο.

Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, παίζοντας και στην Ευρώπη. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Καλαμάτα και η επόμενη αγωνιστική περίοδος ενδέχεται να τον βρει στη Λαμία, με την οποία επίκειται να έχει ραντεβού προσεχώς.

Αν επιτευχθεί συμφωνία, οι Φθιωτοί θα είναι μόλις η 4η ομάδα στην οποία θα παίξει ο Γουνδουλάκης. Η Λαμία ακόμη δεν είναι γνωστό με ποιον προπονητή θα πορευτεί στη Super League, με δεδομένο ότι το μέλλον του Μπάμπη Τεννέ δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Photo Credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ