ΛΑΜΙΑ

Επίσημο: Στη Λαμία ξανά ως δανεικός ο Μελίσσας

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε εκ νέου δανεικό στη Λαμία τον 25χρονο τερματοφύλακα, Νίκο Μελίσσα, ο οποίος αποτελεί την τέταρτη προσθήκη των Φθιωτών.

Την εστία της Λαμίας θα υπερασπίζεται και τη νέα σεζόν ο Νίκος Μελίσσας, όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr από το πρωί της Πέμπτης (7/6).

Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε τον εκ νέου δανεισμό του 25χρονου γκολκίπερ από τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι και τη σεζόν που μόλις τελείωσε, αγωνίστηκε στους "κυανόλευκους" με τη μορφή δανεισμού από τον "Δικέφαλο".

Στη Λαμία πιστεύουν πολύ τον γκολκίπερ του "Δικεφάλου" και θεωρούν ότι θα πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν την επόμενη σεζόν, καθώς την περυσινή βρήκε μπροστά του τον Νίκο Παπαδόπουλο (ο οποίος πλέον ανήκει στον Αστέρα).

Αυτή που μόλις τελείωσε μέτρησε 378 λεπτά συμμετοχής σε τέσσερις αναμετρήσεις της Super League, ενώ φόρεσε και πέντε φορές την κυανόλευκη φανέλα στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αυτή είναι η τέταρτη προσθήκη για τη Λαμία, η οποία έχει ήδη αποκτήσει τους Ντένις Επστάιν, Ελίνι Δημούτσο και Βασίλη Πλιάτσικα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Μελίσσα. Ο 25χρονος (24/02/93) τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας στη Λαμία, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ