ΛΑΜΙΑ

Αναστασιάδης: "Να μην προωθούν τον φανατισμό Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ËÁÌÉÁ (ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ËÁÌÉÁ (ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανέστης Αναστασιάδης υποστήριξε μέσα από τον Sport24 Radio 103,3 ότι η Λαμία έστειλε μήνυμα με το γεμάτο ΔΑΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό κι αξιολόγησε ως πολύ καλή τη διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη.

Η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό (1-1) για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή και ο κεντρικός αμυντικός και αρχηγός των Φθιωτών, Ανέστης Αναστασιάδης, μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3, στάθηκε στην εικόνα των "κυανόλευκων" εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στην εικόνα του ΔΑΚ.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: "Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, το χάρηκε ο κόσμος, θέλαμε κι εμείς να δώσουτμε χαρά στον κόσμο και φτάσαμε κοντά στη νίκη. Εντάξει, ο Παναθηναϊκός είναι ποιοτική ομάδα, στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε αρκετά και ισοφάρισε στο τέλος. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε".

Για την απόδοσή του: "Το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα, να βγάζουμε το οικογενειακό κλίμα, να είμαστε υγιείς και όταν πάει καλά η ομάδα μπορώ και εγώ να διακριθώ".

Για το αν φοβήθηκε η Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο: "Είναι φυσιολογικό, όταν κερδίζεις 1-0, είμαστε μια ομάδα που τώρα βγήκαμε στη Σούπερ Λιγκ. Αν είχαμε νικήσει θα μιλάγαμε για ιστορική νίκη. Οι αλλαγές του Παναθηναϊκού μας δημιούργησαν πρόβλημα, γιατί έχει ποιότητα. Το αποτέλεσμα στο τέλος μας αφήνει μια πικρία αλλά πρέπει να συνεχίσουμε".

Για το αν υπήρχε εντολή από τον Μπάμπη Τεννέ να οπισθοχωρήσουν: "Ο κόουτς μας είπε να κυνηγήσουμε το γκολ, καμιά φορά η ροή του αγώνα σε πάει από μόνη της προς τα πίσω. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε αρκετά, έκανε αλλαγές που έδωσαν ρυθμό και αυτό ήταν που καθόρισε το παιχνίδι".

Για το αν η άμυνα είναι το όπλο της φετινής Λαμίας: "Η Λαμία πρέπει να κρατήσει λίγο την αμυντική της συνοχή, γιατί η Super League έχει πολύ καλύτερες ομάδες. Από εκεί πρέπει να ξεκινάμε, όπως έχει πει και ο κόουτς. Βήμα-βήμα θα πετύχουμε περισσότερα πράγματα, όταν αρχίσουμε να παίρνουμε από την αίγλη της κατηγορίας".

Για την εικόνα του γηπέδου: "Πέρα από τον κόσμο που μας βοήθησε, φάνηκε ότι μπορούν να παρακολουθήσουν κόσμια οι οπαδοί των δύο ομάδων ένα παιχνίδι, χωρίς επεισόδια, χωρίς προβλήματα, με τη βοήθεια της πολιτείας. Η Λαμία μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο, κρίμα που δεν προλάβαμε να παίξουμε και με τον Ολυμπιακό και με την ΑΕΚ. Νομίζω ότι στέλνουμε ένα μήνυμα ότι αυτή η εικόνα πρέπει να υπάρχει σε όλα τα γήπεδα".

Για τα προβλήματα στα εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού: "Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα. Σίγουρα η νοοτροπία και η συμπεριφορά της ομάδας είναι διαφορετική. Ίσως οι ξένοι παίκτες να πρέπει να μάθουν λίγο καλύτερα την κατηγορία. Όταν συμβεί αυτό και είναι πιο συγκεντρωμένοι, ίσως να μην δέχονται γκολ από νωρίς στα εκτός έδρας".

Για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: "Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο νικητής. Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι, να είναι πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές και να μην υπάρχει αυτός ο φανατισμός που προωθούν και οι δύο ομάδες, ο οποίος δεν ξέρουμε τι εξυπηρετεί. Να δούμε κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Ο Ολυμπιακός είναι κουρασμένος από το ματς με την Μπαρτσελόνα, έχει τη στόφα του πρωταθλητή, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις, μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε έδρα. Το ματς είναι αμφίρροπο, όχι 70-30 υπέρ του Ολυμπιακού, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια".

Για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη: "Υπάρχει ένας παίκτης κάτω και δεν τηρήθηκε το fair-play, ήταν μια δύσκολη φάση. Ήταν ένα ανθρώπινο λάθος. Γενικά ήταν μια καλή διαιτησία και μακάρι να έχουμε τέτοιες διαιτησίες και στο μέλλον. Ήταν σωστή η διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ