ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς τρεις κόντρα στην Ξάνθη η Κέρκυρα

Χωρίς τρεις κόντρα στην Ξάνθη η Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί την Ξάνθη η ομάδα της Κέρκυρα καθώς ο Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καρντόσο, Γκόμεζ και Ντιόγκο.

Τρεις απουσίες και μια επιστροφή για τον Μιχάλη Γρηγορίου ενόψει του αγώνα της Κέρκυρας με την Ξάνθη το Σάββατο. Ο νεαρός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Καρντόσο, Γκόμεζ και τον τραυματία Ντιόγκο αλλά θα έχει στην διάθεση του τον Βενέτη.

Ο Γρηγορίου ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής την 19μελή αποστολή με την οποία θα υποδεχθούν οι "Φαίακες" την Ξάνθη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Χωρίς τους τιμωρημένους Οράσιο Καρντόσο, Ματιέ Γκομέζ και τον τραυματία Ζορντάο Ντιόγκο θα παραταχθεί η Κέρκυρα στην αναμέτρηση του ΕΑΚ με την Ξάνθη (17/1, 17:15) για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Με μια απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για την αναμέτρηση του Σαββάτου (17/1, 17:15) με την Ξάνθη.

Την αποστολή αποτελούν οι: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Καϊκούτ, Ρόχας, Μαρκόφσκι, Κρητικός, Κόντος, Χαβίτο, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Φάμπιο, Ζουμπουλάκης, Χουμπούτια, Γεωργακόπουλος".

Την Κυριακή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Εν τω μεταξύ η κερκυραϊκή ΠΑΕ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (18/1, ώρα 19.00) στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ