ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς τέσσερις η Κέρκυρα κόντρα στην Βέροια

Χωρίς τέσσερις η Κέρκυρα κόντρα στην Βέροια
INTIME SPORTS

Πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας για τον Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος δεν έχει στην διάθεση του για το ματς του Σαββάτου τους Γκόμες και Ζουμπουλάκη.

Με αρκετά προβλήματα θα υποδεχθεί η Κέρκυρα την Βέροια το Σάββατο ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Μιχάλη Γρηγορίου εστιάζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Και αυτό γιατί δεν έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Γκόμες αλλά και τον τραυματία Ζουμπουλάκη. Οπότε θα πρέπει να καταφύγει σε άλλη λύση για να καλύψει το κενό. Από εκεί και πέρα εκτός είναι οι Ντιόγκο και Κρητικός.

Σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση των "Φαιάκων" ο Λεάλ παραμένει στην Αθήνα και το Σάββατο αναμένεται να μεταβεί στην Κέρκυρα για να τελειώσει η μεταγραφή του με την υπογραφή των συμβολαίων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με μία απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου ολοκλήρωσε σήμερα, Παρασκευή (23/1) την προετοιμασία της η ομάδα της Κέρκυρας, ενόψει του αυριανού (Σάββατο, 23/1) αγώνα της με τη Βέροια, στο ΕΑΚΚ, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Αμέσως μετά, ο Μιχάλης Γρηγορίου γνωστοποίησε την 18μελή αποστολή (εκτός οι τραυματίες Ντιόγκο και Ζουμπουλάκης, ο ασθενής Κρητικός και ο τιμωρημένος, Γκόμες) και η οποία αποτελείται απ’ τους εξής:

Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι, Ναγιάρ, Ρόχας, Χουμπούτια, Φάμπιο, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Ζορμπάς, Κόντος, Παρασκευαϊδης, Σιόντης, Γεωργακόπουλος".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ