ΚΕΡΚΥΡΑ

Βασιλόγιαννης: "Aνταγωνιστική η Κέρκυρα τη νέα σεζόν"

Βασιλόγιαννης: "Aνταγωνιστική η Κέρκυρα τη νέα σεζόν"

Την αισιοδοξία του ότι η Κέρκυρα θα έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα εξέφρασε ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης.

Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο 21χρονος μέσος δηλώνει την ικανοποίηση του που συμμετέχει στην προετοιμασία με την Κέρκυρα.

Ευχαριστεί τους ανθρώπους της Κέρκυρας που τον επέλεξαν και ελπίζει να δικαιώσεις τις προσδοκίες τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Κατ' αρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Κέρκυρας, για το ενδιαφέρον που έδειξαν να με εντάξουν στην ομάδα. Να είναι όλοι βέβαιοι ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο, προκειμένου να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και να τους δικαιώσω για την επιλογή τους, βοηθώντας τον ΑΟ Κέρκυρα, να εκπληρώσει τους στόχους του.

Απ' ό,τι έχω διαπιστώσει μέχρι τώρα, γίνεται μια μεθοδική και οργανωμένη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα και οι συνθήκες δουλειάς μας είναι εξαιρετικές. Στην ομάδα υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά, με μεγάλη διάθεση και φιλοδοξίες κι αυτό είναι, πάρα πολύ σημαντικό. Μαζί με τους πιο έμπειρους παίκτες, είμαι πεπεισμένος ότι η Κέρκυρα θα εμφανίσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο και θα έχει μια πολύ καλή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ