ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος και επίσημα ο Καβακάς

Τέλος και επίσημα ο Καβακάς
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοίνωσε και επίσημα το "διαζύγιο" με τον προπονητή Τίμο Καβακά. Συνεχίζει στον ΑΟΚ ο Ηλιάδης, βρέθηκε η "χρυσή τομή" με τον Μαρτίν

Οι τίτλοι του τέλους έπεσαν στην συνεργασία του Τίμου Καβάκα με την Κέρκυρα, καθώς την Τρίτη (15/5) η ΠΑΕ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το "διαζύγιο" ήταν γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο οι "Φαίακες" το ανακοίνωσαν και επίσημα. Επίσης, παρελθόν αποτελούν από το τεχνικό τιμ και οι Τσακαλίδης, Μουντάκης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

" H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει τη μη συνέχιση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Τιμόθεο Καβακά. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, στο διάστημα της παρουσίας του και τη συμβολή του στην επίτευξη της παραμονής στη Super League και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Όπως και στους συνεργάτες του, Τάκη Τσακαλίδη και Γιώργο Μουντάκη".

Μένει ο Ηλιάδης, συμφωνία με Μαρτίν

Από εκεί και πέρα, αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει για τον ΑΟΚ η υπόθεση με τον Στέλιο Ηλιάδη. Ο έμπειρος μέσος, κλήθηκε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ για επαναδιαπραγμάτευση των οικονομικών όρων του συμβολαίου του, με βάση τις συνθήκες που δημιουργούν τα δεδομένα των καιρών και οι δύο πλευρές συμφώνησαν και για τη νέα σεζόν.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την υπόθεση με τον Χουάν Μαρτίν, φαίνεται πως και εκεί βρέθηκε λύση. Οι δύο πλευρές βρήκαν την "χρυσή τομή" για την καταβολή των δεδουλευμένων του Αργεντίνου και το μόνο που απομένει είναι η διευθέτηση κάποιων τυπικών θεμάτων ώστε το "διαζύγιο" να ανακοινωθεί κι επισήμως.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ