ΚΕΡΚΥΡΑ

Ψάχνεται λόγω του Μπισέ

Ψάχνεται λόγω του Μπισέ

Ο Ντιόγκο Ζορντάο μπορεί να αποτελεί την τελευταία μεταγραφή της Κέρκυρας όχι όμως και την τελευταία αφού ο Μιχάλης Γρηγορίου επιθυμεί και έναν κεντρικό αμυντικό με την περίπτωση του Μαξίμ Μπισέ να καθυστερεί.

Μπορεί ο Ντιόγκο Ζορντάο να αποτελεί την τελευταία μεταγραφή της Κέρκυρας όχι όμως και την τελευταία αφού ο Μιχάλης Γρηγορίου επιθυμεί και έναν κεντρικό αμυντικό με την περίπτωση του Μαξίμ Μπισέ να καθυστερεί.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βέλγου κεντρικού αμυντικού της Μαλίν εξελίσσεται σε θρίλερ όπως προκύπτει και από βελγικά δημοσιεύματα που κάνουνε λόγο ότι η μεταγραφή δεν θα προχωρήσει.

Με βάση τα όσα γράφτηκαν ο Μπισέ αναμένεται να παραμείνει στην Μαλίν τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Υπενθυμίζεται πως ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός αναμενόταν στην Κέρκυρα την Πέμπτη κάτι όμως που δεν συνέβη ποτέ.

Το γιατί; Σύμφωνα με πληροφορίες έχει να κάνει με το ότι ξαφνικά φέρεται να αυξήθηκαν οι οικονομικές απαιτήσεις της Μαλίν για να γίνει αποδεκτή η λύση της συνεργασίας του και ακολούθως να γίνει κάτοικος Κέρκυρας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το θέμα της απόκτησης του Μπισέ πλέον παραμένει ανοιχτό αλλά όπως όλα δείχνουνε υπάρχει αισιοδοξία πως άμεσα μπορεί να προχωρήσει και άλλη λύση που εξετάζεται και δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη άμεσα.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ