ΚΕΡΚΥΡΑ

Προβληματισμένος ο Μπάντοβιτς

Προβληματισμένος ο Μπάντοβιτς
INTIME SPORTS

Προβληματισμένος είναι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, τόσο από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-3, όσο και από τον τρόπο η οποία προήλθε αυτή.

Μετά τις νίκες επί Αστέρα Τρίπολης και Πανσερραϊκού, ο Μπάντοβιτς είδε την άμυνά του να ... καταρρέει και να δέχεται μέσα σε 27 λεπτά τρία γκολ.

Για το συγκεκριμένο θέμα, ο "Μπόσκο", δεν δίστασε να δείξει στους παίκτες του τον έντονο προβληματισμό του στο χαλάρωμα της Κυριακής (27/2).

Οι καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων, το μηδέν στην άμυνα και η καλή επιθετική λειτουργία σβήστηκαν με αιφνίδιο τρόπο με τον Ολυμπιακό Βόλου και πλέον αναζητείται η αιτία που προήλθε αυτό, ώστε να μην επαναληφθεί στη συνέχεια.

Την Δευτέρα (28/2) υπάρχει ρεπό γα τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι καλούνται να ξεκουραστούν και να ανασυγκροτηθούν ψυχολογικά ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Από την Τρίτη (1/3) ο Ντένις Επστάιν θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, με τον Μπάντοβιτς να βλέπει έναν σημαντικό παίκτη του να είναι στη διάθεσή του.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ