ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΑΕ Κέρκυρα: "Γεμάτη ερωτηματικά η διαιτησία του κ. Κατσικογιάννη"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H ΠΑΕ Κέρκυρα εξέδωσε ανακοίνωση και εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη στον αγώνα με τη Λαμία, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ήταν "προκλητική και γεμάτη ερωτηματικά".

Η Κέρκυρα, παρότι αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με εννιά παίκτες λόγω των αποβολών των Άρη Σοϊλέδη και Σωτήρη Μπαλάφα, κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απ' τη Λαμία για την 11η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Παρ' όλα αυτά, οι Φαίακες έχουν σοβαρά παράπονα απ' τη διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη, καθώς θεωρούν πως ειδικά η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπαλάφα είναι υπερβολική. Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής (19/11) η νησιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και υποστήριξε πως ο κ. Κατσικογιάννης είναι ανεπιθύμητος, κάνοντας λόγο για προκλητική και γεμάτη ερωτηματικά διαιτησία.

Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ δεν συνηθίζει να κάνει ανακοινώσεις για τη διαιτησία αλλά εν προκειμένω θέλουμε να καταγγείλουμε την χθεσινή διαιτησία του κ. Κατσικογιάννη θεωρώντας την προκλητική και γεμάτη ερωτηματικά!! Ας μη ξεχνάμε και την πρόσφατη παραπομπή του πριν απο 5 αγωνιστικές!!

Κύριοι στην ΚΕΔ αφήνουμε τον εν λόγω κύριο στην κρίση σας, για την Κέρκυρα πάντως, είναι ανεπιθύμητος!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ