ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Κέρκυρας-Δήμου για το γήπεδο

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Κέρκυρας-Δήμου για το γήπεδο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση της Κέρκυρας καλεί τον Δήμο να φτιάξει μια σύμβαση με τους ίδιους οικονομικούς όρους όπως στο Παμπελοποννησιακό προκειμένου να την υπογράφει και να μην φύγει από το νησί των "Φαιάκων" σεβόμενη την έκκληση των φιλάθλων.

Ένα νέο επεισόδιο στην κόντρα της διοίκησης της Κέρκυρας με τον Δήμο για την χρήση του ΕΑΚΚ ήρθε να προστεθεί την Δευτέρα μετά τη νέα ανακοίνωση από πλευράς "Φαιάκων".

Η διοίκηση της ομάδας καλεί τον Δήμο να φτιάξει μια σύμβαση με τους ίδιους οικονομικούς όρους που έχουν βρει οι Φαίακες στο Παμπελοποννησιακό στάδιο ή σε οποιοδήποτε δημοτικό στάδιο που παραχωρεί το γήπεδο της σε ομάδας της Super League και τονίζουν ότι θα την υπογράψουν δίχως δεύτερη σκέψη.

Μια κίνηση που θα γίνει από πλευράς της διοίκησης της ομάδας που σέβεται τον κόσμο του συλλόγου που καλεί ώστε η Κέρκυρα να μην φύγει από το νησί.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"«Έλπιζαν να δημιουργήσουν τελικά μια ομιλία που θα έβγαινε κατευθείαν από το λαρύγγι, χωρίς καμιά συμμετοχή του εγκεφάλου [ …;]»

Τζωρτζ Όργουελ ‘’1984’’

Αφήνοντας προς το παρόνστην άκρη τις αντεγκλήσεις καιμη απαντώνταςστην -εμπνευσμένη από το δυστοπικό μυθιστόρημα φαντασίας του Τζορτζ Όργουελ ‘’1984’’- ανακοίνωση της Δ.Ε. του ΕΑΚΚ,η ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑανακοινώνει ότι:

Σεβόμενη τηνέκκληση των απλών Κερκυραίων φιλάθλωνκαι ανταποκρινόμενη στηνέκκληση της Δ.Ε. του ΕΑΚΚ, η οποία ελπίζουμε να είναι ειλικρινής,

ΔΗΛΩΝΕΙ ότι:

Η ομάδαθα χρησιμοποιήσει ως έδρα της το ΕΑΚΚ,εφόσον η σύμβαση που θα υπογραφεί, θα έχειτους ίδιους οικονομικούς όρους και τις αντίστοιχες παροχές με το Παμπελοποννησιακό Στάδιο(πλην βεβαίως της χωρητικότητας) ή σε κάθε περίπτωση τους ίδιους οικονομικούς όρουςκαι τις αντίστοιχες παροχές με οποιοδήποτε άλλο γήπεδο-δημοτικό ή Εθνικό στην Ελλάδα-επαρχιακής πόλης με πληθυσμό ανάλογο με αυτόν της Κέρκυραςκαι ομάδα αγωνιζόμενη στην Super League.

Ας επιλέξει, λοιπόν, η Δ.Ε. του ΕΑΚΚόποιο -Δημοτικό ή Εθνικό- γήπεδο προτιμάει από πόλεις αντίστοιχου πληθυσμού μ’ αυτόν του νησιού της Κέρκυρας, οι οποίεςνα έχουν ομάδα αγωνιζόμενη στην πρώτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορίατου ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε πανέτοιμοι να υπογράψουμεακριβώς την ίδια σύμβαση!

Αυτά προς το παρόν… Αναμένουμε…

Εκ Του Δ.Σ".

Photo credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ