ΚΕΡΚΥΡΑ

Μέσα Σιόντης, Ζουμπουλάκης

Μέσα Σιόντης, Ζουμπουλάκης
INTIME SPORTS

Τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα της Κέρκυρας, οι Σιόντης και Ζουμπουλάκης, συμπεριλήφθηκαν από τον Μιχάλη Γρηγορίου στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Την επιστροφή στις νίκες στο πρώτο της παιχνίδι για το 2015 θα ψάξει η Κέρκυρα το Σάββατο (3/1) υποδεχόμενη τον Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός των "Φαιάκων" Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τους Αρκάδες και τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα τους Σιόντη και Ζουμπουλάκη.

Σε αντίθεση δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μαραγκό και Καρντόζο που για διαφορετικούς λόγους δεν μπορούν να αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με μια απογευματινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου, ολοκλήρωσε, πριν από λίγη ώρα η Κέρκυρα την προετοιμασία της για τον αυριανό (Σάββατο, 3/1) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΕΑΚΚ, στο πλαίσιο της 17αγωνιστικής της Super League OΠΑΠ.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος (κάρτες) Στέλιος Μαραγκός και ο τραυματίας (θλάση στον ορθό μηριαίο) Οράσιο Καρντόζο. Αναλυτικά η αποστολή:

Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Γκόμες, Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι, Ναγιάρ, Ρόχας, Μπόρχα, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Κόντος, Κρητικός, Σιόντης, Παρασκευαϊδης, Ζουμπουλάκης".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ