ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Μαρτίν και Ηλιάδη στην αποστολή

Με Μαρτίν και Ηλιάδη στην αποστολή
INTIME SPORTS

Εκδόθηκαν την Τρίτη (3/1) τα δελτία των Μαρτίν, Ηλιάδη και ο Χάβι Γκράθια τους συμπεριέλαβε στην αποστολή της Κέρκυρας για το ματς με τον Άρη. Δείτε την αποστολή

Ευχάριστα ήταν τα νέα για την Κέρκυρα την Τρίτη (3/1), καθώς εκδόθηκαν από την ΕΠΟ τα δελτία των Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν και Στέλιου Ηλιάδη.

Οι δύο παίκτες οι οποίοι αποκτήθηκαν πριν από τρεις μήνες, πλέον έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα ματς του ΑΟ Κέρκυρα και μάλιστα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη. Ο Μαρτίν πήρε ως αριθμό φανέλας το 41, ο Ηλιάδης το 88.

Όσον αφορά την προπόνηση της Τρίτης (3/1) στο πρόγραμμα δόθηκε έμφαση σε τακτική και στημένες φάσεις, ενώ ένα "κομμάτι" του αφορούσε την ταχυδύναμη.

Με εξαίρεση τον Κοντοδήμο, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και του αδειούχου Χάμπερ, άπαντες οι υπόλοιποι δήλωσαν παρών.

Αμέσως μετά, ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Σακελλαρίου, Μίχος, Γκουστάβο, Χαμπλ, Όσμαν, Γραμμόζης, Ηλιάδης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Ιωάννου, Μαρτίν, Γιάντσης και Τσίγκας.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ