ΚΕΡΚΥΡΑ

Με 26 παίκτες στον Τύρναβο ο ΑΟΚ

Με 26 παίκτες στον Τύρναβο ο ΑΟΚ

Με 26 παίκτες στην αποστολή αναχώρησε για τον Τύρναβο η αποστολή της Κέρκυρας για το ματς του Κυπέλλου. Δείτε την αποστολή

Με μια προπόνηση την Τετάρτη το πρωί ολοκλήρωσε η Κέρκυρα την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Πέμπτης (29/11) στον Τύρναβο με την ομώνυμη ομάδα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή που αναχώρησε για την Θεσσαλική πόλη και στην οποία βρίσκονται 26 παίκτες.

Ο λόγος είναι πως η αποστολή θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο (2/12) στην Λάρισα, καθώς την Κυριακή θα μεταβεί στην Λιβαδειά για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Έτσι την αποστολή ακολούθησαν και οι παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό, προκειμένου να συνεχίσουν την αγωγή τους με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Αναλυτικά στην αποστολή του ΑΟΚ είναι οι: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Πετρούσης, Βενέτης, Έντερ, Αρμένης, Κοντοδήμος, Λάμπρου, Γκούμας, Ζουμπουλάκης, Μπουκουβάλας, Σταμογιάννος, Ηλιάδης, Λεόν, Κρητικός, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Λώττας, Καραπέτσας, Καραλής, Διαμαντόπουλος, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Γιάντσης, Βασιλόγιαννης και Σίμωσης.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ