ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό εκτίουν οι Ναγιάρ, Ανδρεόπουλος

Με Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό εκτίουν οι Ναγιάρ, Ανδρεόπουλος
Ναγιάρ INTIME SPORTS

Επτά κάρτες συμπλήρωσαν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά οι Σεμπάστιαν Ναγιάρ και Κυριάκος Ανδρεόπουλος που δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή των δυο αγωνιστικών στα ίδια ματς.

Στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πλατανιά οι Κυριάκος Ανδρεόπουλος και Σεμπάστιαν Ναγιάρ συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες και ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, πήρε την απόφαση και οι δυο ποδοσφαιριστές να εκτίσουν την ποινή τους στα ίδια ματς.

Τόσο ο Ανδρεόπουλος όσο και ο Ναγιάρ θα λείψουν από τα ματς με τη Νίκη Βόλου (εντός) και τον Ολυμπιακό (εκτός) με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Γίνεται γνωστό πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Κυριάκος Ανδρεόπουλος και Σεμπάστιαν Ναγιάρ, που συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Πλατανιά, δηλώθηκαν να εκτίσουν την προβλεπόμενη ποινή των δύο αγωνιστικών, στους προσεχείς αγώνες με Νίκη Βόλου (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός) για την 26και την 29αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ".

Να σημειώσουμε ότι η τετράδα αγώνων της Κέρκυρας ήταν η εξής: Νίκη Βόλου (εντός), Παναιτωλικός (εκτός), ΟΦΗ (εντός) και Ολυμπιακός (εκτός).

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ