ΚΕΡΚΥΡΑ

Μάντζιος: "Δεν χρειάζονται πολλά λόγια"

Μάντζιος: "Δεν χρειάζονται πολλά λόγια"
Μάντζιος INTIME SPORTS

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Κέρκυρας ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά δουλειά για να οργανωθεί η ομάδα

Τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Κέρκυρας έκανε την Παρασκευή (18/5) ο Άκης Μάντζιος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο νέος προπονητής της ομάδας του νησιού των "Φαιάκων" τόνισε πως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά δουλειά για να οργανωθεί ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο 43χρονος τεχνικός: " Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη που μου έδειξε μια ομάδα, όπως η Κέρκυρα, την οποία θεωρώ αξιόλογη και σημαντική. Και αυτό, βεβαίως, δημιουργεί ευθύνες. Πολλά λόγια αυτή τη στιγμή, δεν χρειάζεται να λέμε.

Από… σήμερα κιόλας, πρέπει να στρωθούμε στη δουλειά. Ώστε η ομάδα να οργανωθεί όπως πρέπει σε όλα τα επίπεδα και να διαμορφωθεί ένα πλάνο, που θα μας οδηγήσει στα επιθυμητά αποτελέσματα. Είμαι πεπεισμένος ότι, με όλες τις δυνάμεις της ομάδας ενωμένες και με προσήλωση στο στόχο, θα τα πάμε καλά".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ