ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα Φάμπιο και Κουμπούτια

Στην Κέρκυρα Φάμπιο και Κουμπούτια
Κουμπούτια

Στην Κέρκυρα θα αγωνίζεται για τους επόμενους έξι μήνες ο Γεωργιανός αμυντικός Ακάκι Κουμπούτια. Στο νησί των Φαιάκων βρίσκεται και ο Φάμπιο, που παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Ατρόμητο.

Ανακοινώθηκε από την Κέρκυρα η απόκτηση του γιγαντόσωμου Γεωργιανού στόπερ, Ακάκι Κουμπούτια. Ο 28χρονος, που είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών με τους Φαίακες.

''Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γεωργιανό διεθνή κεντρικό αμυντικό, AKAKI KHUBUTIA, τον οποίο και καλωσορίζει. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών'' επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Από εκεί και πέρα, ο 26χρονος Πορτογάλος επιθετικός Φάμπιο, που ανήκει στον Ατρόμητο, βρίσκεται στην Κέρκυρα στην οποία θα παραχωρήθηκε ως δανεικός, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα:

"Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Moreira Tavares FABIO, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Ο Fabio αποκτήθηκε με εξάμηνο δανεισμό απ’ την ΠΑΕ Ατρόμητος."

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ