ΚΕΡΚΥΡΑ

Κι επίσημα Γρηγορίου στην Κέρκυρα

Κι επίσημα Γρηγορίου στην Κέρκυρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Γρηγορίου επέστρεψε κι επίσημα στην Κέρκυρα για να καθοδηγήσει τους Φαίακες στη SuperLeague της νέας σεζόν, αντικαθιστώντας τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Όπως αναμενόταν, μετά το "διαζύγιο" με τον Αλέκο Βοσνιάδη, ο Μιχάλης Γρηγορίου θα αναλάμβανε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Κέρκυρας. Η επιστροφή του 42χρονου Έλληνα τεχνικού στο Νησί των Φαιάκων επισημοποιήθηκε το Σάββατο με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου επιστρέφει, λοιπόν, στην Κέρκυρα και θα καθοδηγήσει την ομάδα στη Super League της νέας σεζόν, κατά την επιστροφή της στα "μεγάλα σαλόνια" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άγιο Δημήτριο κι εν συνεχεία πέρασε από τους πάγκους των Αθηναϊκού, Φωστήρα, Αιολικού, Κορίνθου, Πανσερραϊκού και Κέρκυρας, ενώ την περυσινή σεζόν την ξεκίνησε ως προπονητής του Ατρομήτου, μέχρι να τον διαδεχθεί ο Τραϊανός Δέλλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα:

"Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου, για 2 χρόνια. Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ καλωσορίζουν το Μιχάλη Γρηγορίου και του εύχονται καλή επιτυχία".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ