ΚΕΡΚΥΡΑ

Καβακάς: "Καθοριστικό το ματς με την ΑΕΚ"

Καβακάς: "Καθοριστικό το ματς με την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Τίμος Καβακάς δηλώνει στο Sport24.gr ότι η Κέρκυρα μπορεί να σωθεί και δίνει το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

O νέος προπονητής της Κέρκυρας Τίμος Καβακάς μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "Φαιάκων" και τα προβλήματα που θα πρέπει να επιλύσει σε μικρό χρονικό διάστημα ώστε να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Αναφερόμενος στον αγώνα με την ΑΕΚ είπε ότι είναι ένα καθοριστικό ματς και πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του.

Δηλώνει ότι δεν έχει κατασταλάξει στο σχήμα της ομάδας που θα παρουσιάσει αλλά διαβεβαιώνει ότι η Κέρκυρα θα είναι έτοιμη για το παιχνίδι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τίμου Καβακά στο Sport24.gr

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας έκαναν να αναλάβετε την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας;

" Μέσα από τις συζητήσεις που είχα με την διοίκηση της ομάδας έδειξε ότι με ήθελε. Είναι δέλεαρ για μένα και προσωπικό στοίχημα να πετύχω. Θέλω να κάνω ένα ξεκίνημα στην Σούπερλίγκα κάτω από δύσκολες βέβαια, συνθήκες αλλά πιστεύω ότι με την βοήθεια των παιδιών θα τα καταφέρουμε".

Πιστεύεται στην παραμονή;

" Eίναι δύσκολο αλλά υπάρχουν βάσιμες ελπίδες. Το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ είναι καθοριστικής σημασίας. Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τον αγώνα ώστε να δούμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον της ομάδας. Είμαστε σε δύσκολη θέση βάση της κατάταξης που βρίσκεται η Κέρκυρα".

Θα κάνετε αλλαγές για τον αγώνα με την ΑΕΚ;

" Δεν έχω κατασταλάξει με την εικόνα που έχω από τις προπονήσεις στην ομάδα. Πιστεύω ότι μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας της Κυριακής θα είμαστε έτοιμοι. Δεν έχω κατασταλάξει στο σχήμα και αν θα κάνω αλλαγές αλλά δηλώνω ότι μέχρι την έναρξη του αγώνα θα είμαστε έτοιμοι".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ