ΚΕΡΚΥΡΑ

Καβακάς: "H σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου"

Καβακάς: "H σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου"
INTIME SPORTS

Ο Τίμος Καβακάς χαρακτήρισε την παραμονή της Κέρκυρας ως την πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα του. Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή των "Φαιάκων" στο Sport24.gr.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Τίμος Καβακάς και οι παίκτες του μετά την εξασφάλιση της παραμονής της Κέρκυρας στην κατηγορία.

Οι "Φαίακες" με την ισοπαλία στον Άρη ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη χρόνια και έμειναν στην Σούπερλίγκα, κάτι που αρχικά φαινόταν δύσκολο.

Ο προπονητής της Κέρκυρας Τίμο Καβακάς, μίλησε στο Sport24.gr για την παραμονή της Κέρκυρας στην κατηγορία του και τον ρόλο που έπαιξε όταν την ανέλαβε πριν τέσσερις αγωνιστικές.

Τόνισε, ότι ακόμα δεν έχει μιλήσει με την διοίκηση για το αν θα παραμείνει κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πιστεύατε στην παραμονή της Κέρκυρας όταν αναλάβατε την ομάδα;

" Eίχαμε συζητήσει με την διοίκηση όταν ανέλαβα την ομάδα ότι στόχος είναι η παραμονή. Από την στιγμή που είχαμε μαθηματικές ελπίδες ήμασταν υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε και αυτό κάναμε. Δεν ξεχωρίζω ότι κάποιο παιχνίδι ήταν περισσότερο σημαντικό από το άλλο. Κοιτάξαμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά καθώς κάθε ματς ήταν δύσκολο στο σύνολο τους. Στο τέλος τα καταφέραμε".

Που κρίθηκε η παραμονή;

" Η παραμονή δεν κρίθηκε σε ένα παιχνίδι. Κάθε ματς είχε την δική του δυσκολία. Και τα τέσσερα παιχνίδια ήταν δύσκολα απέναντι σε πολύ καλές ομάδες. Η ισοπαλία με την ΑΕΚ, η νίκη επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού, η νίκη επί του ΟΦΗ που φέτος πραγματοποιεί μία πολύ καλή χρονιά αλλά και η ισοπαλία με τον Άρη που έχει την δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν τα αποτελέσματα που μας εξασφάλισαν την παραμονή και δεν είναι ένα μεμονωμένο παιχνίδι".

'Ηταν η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας σας;

" Είναι μία πολύ καλή στιγμή για μένα. Τις χαρές που έχω περάσει σαν προπονητής, και δεν είναι λίγες, θέλω να τις ζω έντονα. Η επιτυχία αυτή είναι πρωτόγνωρη για μένα καθώς επιτεύχθηκε στη Σούπερλίγκα και αποτελεί ξεχωριστή σημασία για μένα και δίνει ιδιαίτερη αξία στην καριέρα μου".

Θα συνεχίσετε στην Κέρκυρα;

" Δεν έχω μιλήσει με την διοίκηση. Η ομάδα έχει ακόμα κάποιες προπονήσεις μέχρι να φύγουν οι παίκτες πριν τις διακοπές θα έχω συνάντηση με τους ιθύνοντες της Κέρκυρας. Άλλωστε πρέπει να καταθέσω τις προτάσεις μου και πως πιστεύω ότι πρέπει να κινηθεί η ομάδα στις μεταγραφές ώστε να αποφευχθούν λάθη που θεωρώ εγώ ότι μπορούν να βλάψουν την ομάδα".

Τι γνώμη σας για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

" Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια που δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά. Σε τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις. Κάθε ομάδα έχει την δική της φιλοσοφία με δικό της αγωνιστικό στυλ και πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Οι προκρίσεις είναι ανοιχτές και ευελπιστώ να δούμε δύο πολύ καλούς ημιτελικούς και έναν καλό τελικό".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ