ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάτοικος Κέρκυρας ο Στάμου

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Στάμου MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Στάμου είναι και επίσημα από την Παρασκευή (4/1) παίκτης της Κέρκυρας. Ατομικό πρόγραμμα ο Στρατηλάτης

Κάτοικος Κέρκυρας και επίσημα είναι από την Παρασκευή (4/1) ο Δημήτρης Στάμου με την μορφή του δανεισμού από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΟΥ. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας έξι μηνών, δανεικός από τον ΠΑΟΚ".

Ο Στάμου γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1991 και άρχισε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή. Το καλοκαίρι του 2010 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ηρακλή και τον Ιανουάριο του 2011 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Super League, σε αγώνα με την Κέρκυρα (0-0).

Την σεζόν την ολοκλήρωσε με τρεις συμμετοχές στη "μεγάλη" κατηγορία, ώσπου, το καλοκαίρι του 2011, ως ελεύθερος, "μετακόμισε" στον ΠΑΟΚ.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων, στην οποία κλήθηκε από τον Γιώργο Γεωργιάδη τον Ιούνιο του 2011, για δύο φιλικούς αγώνες, με Βουλγαρία και Πολωνία. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός.

Ο Στάμου βρέθηκε την Παρασκευή (4/1) στην Κέρκυρα, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες εκκρεμότητες του συμβολαίου του, ενώ έδωσε το "παρών" και στην προπόνηση των "Φαιάκων", στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου.

Στην συνέχεια επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και τη Δευτέρα, αναμένεται στο νησί, για να ενσωματωθεί κανονικά στη νέα του ομάδα.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά σε πιο "ανεβασμένο" ρυθμό έκανε ο Ντιέγκο Λεόν. Σε ατομικό αρκέστηκε και ο Κυριάκος Στρατηλάτης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ τη θεραπεία του συνέχισε ο Ανέστης Αγρίτης.

Για το ματς με τον Ατρόμητο πάντως στο Περιστέρι δεν υπολογίζεται ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, λόγω καρτών.

Το πρωί του Σαββάτου (11.30) οι "Φαίακες" θα πραγματοποιήσουν μια τελευταία προπόνηση επί κερκυραϊκού εδάφους και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ