ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Στεναχωρημένοι που δεν πήραμε τον βαθμό"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε ότι η Κέρκυρα φεύγει στεναχωρημένη από την Λεωφόρο γιατί... άγγιξε έναν πολύτιμο βαθμό και δεν τον πήρε.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά στεναχωρημένος από το γεγονός ότι η Κέρκυρα φεύγει από την Λεωφόρο χωρίς τον βαθμό που... άγγιξε δήλωσε ο τεχνικός των "Φαιάκων" Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο νεαρός προπονητής σημείωσε ότι σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι και δεν διεκόπη καθώς οριακά παιζόταν το ματς μέχρι το τέλος του.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

"Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι θα ήταν μονόδρομος για τον αντίπαλο μας. Είχαμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και είχαμε επιστήσει την προσοχή μας στο να κλείσουμε τα δυο ατού του, τον Μπεργκ και τον Λέτο και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε.

Ήμασταν ανταγωνιστικοί, κλείσαμε τους διαδρόμους και εκτός από το πρώτο μέρος όπου ο Παναθηναϊκός απείλησε με ένα σουτ που βρήκε στο δοκάρι δεν μας απείλησε άλλη στιγμή. Στην ανάλυση που είχαμε κάνει είχαμε πει ότι το συγκεκριμένο ματς να παιχθεί και στις στατικές φάσεις και να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα στημένα.

Δυστυχώς σε μια απ' αυτές που εμείς δεν είχαμε το 100% της συγκέντρωσης μας δεχτήκαμε το γκολ και μείναμε πίσω στο σκορ. Στα λεπτά που απέμεναν προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι αλλά δεν τα καταφέραμε και φεύγουμε από εδώ αρκετά στεναχωρημένοι γιατί αγγίξαμε ένα σημαντικό βαθμό που όμως δεν μπορέσαμε να τον κρατήσουμε μέχρι το τέλος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί ιδίως το δεύτερο μέρος παίχθηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες και σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Να ευχηθώ ότι το καλύτερο στον Παναθηναϊκό, καλή πορεία και εμείς έτσι θα πορευτούμε μέχρι το τέλος ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής".

Τέθηκε θέμα διακοπής του αγώνα, θεωρείτε ότι σωστά συνεχίστηκε;
"Οριακά παιζόταν το παιχνίδι. Δεν θα ήταν καλό να διακοπεί αν και τα τελευταία 15-20 λεπτά ήταν επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος. Ενδεχομένως όμως η απόφαση που πήρε ο διαιτητής να ήταν σωστή".

*Κόπηκαν 1398 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 10.427 ευρώ.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ