ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Επόμενος στόχος η οχτάδα"

Γρηγορίου: "Επόμενος στόχος η οχτάδα"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στον Sport24 Radio και στην εκπομπή «Πάμε αποδυτήρια» με τον Άκη Δημακό για την πορεία της ομάδας του φέτος, τους στόχους του και τη «μάχη» της παραμονής.

Στην εκπομπή "Πάμε Αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό στον Sport24 Radio 103,3 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου. Ο νεαρός προπονητής μίλησε για τους "Φαίακες" και τη παραμονή τους για μια χρονιά ακόμη στην Super League, αναφέρθηκε στον MVP της φετινής ομάδας ενώ ρωτήθηκε και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γρηγορίου ρωτήθηκε και για την μάχη της παραμονής τονίζοντας πως Λεβαδειακός και Πανιώνιος βρίσκονται στην πιο δύσκολη θέση.

Για το ότι δίνει συνέντευξη παρότι δεν συνηθίζεται παραμονή ενός αγώνα:
«Δεν έχουμε ιδιαίτερο άγχος μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής και γι΄ αυτό είναι πιο εύκολο να μιλήσω».

Για το ότι είναι κοντά στο να γίνει ο μακροβιότερος προπονητής στην Κέρκυρα:
«Έχω ανανεώσει για δύο ακόμα χρόνια στην Κέρκυρα. Όλοι μας θεωρούσαν, μετά από τη Νίκη Βόλου, φαβορί για υποβιβασμό. Τους διαψεύσαμε βάσει απόδοσης. Όσον αφορά τα αποτελέσματα, μπορούσαμε να πάρουμε 7 με 8 ακόμα βαθμούς».

Για τον φετινό MVP της Κέρκυρας:
«Όλοι συμμετέχουν σε ό, τι καλό ή κακό συμβαίνει. Θετική έκπληξη μου προκάλεσε ο Κόντος που δεν είχε εμπειρία σ' αυτό το επίπεδο, ο Ανδρεόπουλος που έπαιξε πρώτη φορά στη Σούπερ Λιγκ, όπως και ο Γκόμες. Έπαιξαν πολύ καλά και έκαναν πολλές ομάδες να ενδιαφέρονται γι” αυτούς».

Για το ότι ο κόσμος στην Κέρκυρα δεν στηρίζει όσο θα έπρεπε την ομάδα:
«Μετά τη συγχώνευση υπήρχε μα διστακτικότητα από τον κόσμο. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήρθε ο κόσμος και μας στήριξε, όπως και πέρσι στα play offsτης football league. Μπορούν να μας εμπιστευτούν».

Για τα σχέδιά του ενόψει της νέας σεζόν:
«Ξεκινάμε με τα υπάρχοντα παιδιά και τα στηρίζουμε. Πρέπει να είναι ήρεμοι και σίγουροι. Δεν θέλω να είναι πολλές οι κινήσεις μας στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά ουσιαστικές. Έχουμεχρόνο να κάνουμε καλές κινήσεις και να είναι οι κατάλληλες».

Για το θέμα που έχει προκύψει με τα διοικητικά της ομάδας:
«Δε με απασχολούν τα διοικητικά και γνωρίζω ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα».

Για τον υποβιβασμό και ποιά ομάδα βλέπει φαβορί:
«Είναι δύσκολη αγωνιστική. Στη χειρότερη θέση βρίσκεται ο Λεβαδειακός. Πανθρακικός, Πανιώνιος και Καλλονή παίζουν εντός και έχουν την τύχη στα χέρια τους. Μετά τον Λεβαδειακό σε δύσκολη θέση είναι και ο Πανιώνιος που παίζει κόντρα σε μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι μεταξύ Λεβαδειακού και Πανιωνίου θα κριθεί η παραμονή. Απ” αυτές τις ομάδες ο Πανιώνιος ήταν αυτός που μας δυσκόλεψε πάρα πολύ στον αγώνα της Νέας Σμύρνης».

Για τον επόμενό του στόχο:
«Δε βάζω μακρινούς στόχους αλλά κοντινούς για να είναι πραγματοποιήσιμοι. Θα μείνω άλλα δύο χρόνια στην Κέρκυρα και θέλω να την πάω όσο πιο ψηλά μπορώ. Μια θέση στη επτάδα ή στην οχτάδα θα ήταν κάτι εξαιρετικό γι” αυτήν την ομάδα».

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ