ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Ανακάλυψη του διαιτητή το πέναλτι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πλατανιά στάθηκε στο πέναλτι που δόθηκε εις βάρος της Κέρκυρας και το οποίο δεν υπήρχε όπως σημείωσε.

Στη φάση που έκρινε το ματς, το πέναλτι υπέρ του Πλατανιά, στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχει καμία παράβαση.

Μάλιστα ενώ όπως είπε ο Πλατανιάς είχε την υπεροχή δεν θεωρεί ότι οι "Φαίακες" απειλήθηκαν και αν δεν ήταν το ανύπαρκτο πέναλτι τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Ξέραμε τις δυσκολίες από πριν. Καταφέραμε να προηγηθούμε και όλα πήγαιναν καλά για μας, μέχρι την γρήγορη ισοφάριση στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου. Εκεί άλλαξε και η ψυχολογία των παικτών του Πλατανιά, ο οποίος ήταν καλύτερος από εμάς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Κομβικό για το ματς ήταν το δοκάρι του Επστάιν στο τέλος του αγώνα και μετά αντί να γίνει το 1-2, στην επόμενη φάση έγινε το 2-1.

Το πέναλτι το είδα πάρα πολλές φορές. Δεν είναι καν αμφισβητούμενο, για μένα δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Πρώτη φορά μιλώ για διαιτησία, αλλά ο συγκεκριμένος ήταν σε πολύ κακή μέρα. Με όλα αυτά ήταν λίγο δύσκολο να πάρουμε κάτι θετικό αν και φτάσαμε πολύ κοντά. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή την Τετάρτη και το Σάββατο με την Λάρισα. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για την πορεία και τη νίκη. Εμείς έχουμε καλή παρουσία στα περισσότερα ματς, αλλά αυτό δεν αρκεί θέλουμε τους βαθμούς.

Σήμερα καταφέραμε να περιορίσουμε τον Πλατανιά που συνήθως κάνει πολλές ευκαιρίες. Αλλά στο τέλος ήταν το δοκάρι και η ανακάλυψη του διαιτητή για το πέναλτι. Για μένα ναι, θεωρώ ότι ήταν άδικο το αποτέλεσμα, άσχετα αν ο Πλατανιάς είχε την πρωτοβουλία. Δεν απειληθήκαμε".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ