ΚΕΡΚΥΡΑ

Γκράθια: "Θα παλέψουμε μέχρι τέλους"

Γκράθια: "Θα παλέψουμε μέχρι τέλους"
INTIME SPORTS

Μέχρι το τελευταίο λεπτό του πρωταθλήματος θα παλέψει η Κέρκυρα για την παραμονή της στην Super League, σύμφωνα με τον Χάβι Γκράθια

Η Κέρκυρα μπορεί να ηττήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο από τον Εργοτέλη με 1-0, ωστόσο μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα παλέψει για την παραμονή της σύμφωνα με τον Χάβι Γκράθια.

Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του νησιού των "Φαιάκων" ανέφερε πως ο σύλλογος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάβι Γκράθια:

" Είχαμε ευκαιρίες, όχι όμως καλές τελικές προσπάθειες από στημένα και σουτ. Παίξαμε με καρδιά στο τέλος, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τελικό αποτέλεσμα. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

Θα παλέψουμε για την παραμονή μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ξεκίνησα στην ομάδα με 2 βαθμούς. Τώρα έχουμε 24 και παραμένουμε στην μάχη της παραμονής. Θα παλέψουμε".

Για τη "μάχη" της παραμονής: " Γίνεται ισορροπημένη προσπάθεια από όλες τις ομάδες. Δεν θα είναι εύκολο για κανένα. Κανείς δεν μπορεί να θεωρεί κάτι δεδομένο. Πολλά μπορεί να ανατραπούν.

Βιώνουμε όλη αυτήν την κατάσταση όλο το χρόνο. Εν' αντιθέσει με άλλες ομάδες που δεν το είχαν, αυτό το άγχος. Δε νομίζω ότι η Κέρκυρα τελικά θα αντιμετωπίσει πρόβλημα".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ