ΚΕΡΚΥΡΑ

Γκράθια: "Ήταν ανώτερος ο Ολυμπιακός"

Γκράθια: "Ήταν ανώτερος ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στάθηκε στη συνέντευξη ο Χάβι Γκράθια, υπογραμμίζοντας πως ήταν καθοριστικά τα λάθη στο πρώτο ημίχρονο.

Ένα καλύτερο μέλλον ονειρεύεται για την ομάδα του ο Χάβι Γκραθία, ο οποίος παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος την Κυριακή, όμως σκοπός του είναι να δει την Κέρκυρα αντάξια των προσδοκιών του.

Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε στα λάθη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και στις χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι Φαίακες προκειμένου να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Αναλυτικά:

"Σε αυτό τον αγώνα μπορώ να μιλήσω για την ανωτερότητα του αντιπάλου, κάναμε αρκετά καλές ευκαιρίες τις οποίες δεν εκμεταλλευτήκαμε κατάλληλα και δεν απέδωσαν. Ξέρουμε ότι αυτός ο αντίπαλος είναι πολύ καλός και ανώτερος από εμάς, προσπαθήσαμε αρκετά, αλλά δεν φανήκαμε ισάξιοι.

Τα λάθη μας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μας καταδίκασαν αρκετά. Όπως εξήγησα και πριν, φάνηκαν ανώτεροι από εμάς, προσπαθήσαμε, συνεχίζουμε να προσπαθούμε και ελπίζω στα επόμενα ματς να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε".

Για τα στοιχεία που χρειάζεται η Κέρκυρα: "Σήμερα θα μπορούσα να πω ότι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα για να κερδίσουμε. Στα τελευταία τέσσερα ματς έχουμε αλλάξει αρκετά, έχουμε προσπαθήσει πολύ και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε περισσότερο. Θα προσπαθήσουμε πολύ να αυξήσουμε τις πιθανότητες για νίκη. Πιστεύω ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα τα πάμε καλά. Μετά τα Χριστούγεννα πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε με την σκληρή δουλειά και την προπόνηση".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ