ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλική νίκη του ΑΟΚ επί του Πιερικού

Φιλική νίκη του ΑΟΚ επί του Πιερικού

Με γκολ του Βασιλόγιαννη η Κέρκυρα νίκησε με 1-0 τον Πιερικό σε φιλική αναμέτρηση την Κυριακή (9/9) στο ΕΑΚ Κέρκυρα. Τι δήλωσε ο Μάντζιος με το τέλος του ματς

Παίζοντας για ένα 25λεπτο, καλό ποδόσφαιρο η Κέρκυρα με γκολ του Βασιλόγιαννη επικράτησε με 1-0 του Πιερικού σε φιλική αναμέτρηση που έγινε την Κυριακή (9/9) στο ΕΑΚ Κέρκυρας.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε ταχύτητα στην ανάπτυξη και ωραίο θέαμα, κάτι που απέσπασε το χειροκρότημα των περίπου 250 θεατών, που βρέθηκαν στο Στάδιο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε μόλις στο 5ο λεπτό, όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Έντερ στην πλάτη της άμυνας και δεξιά του Πιερικού, ο Αγρίτης έκανε την σέντρα με τον Μπάρκογλου να αφήνει την μπάλα στον Βασιλόγιαννη και αυτός με δυνατό σουτ να την στέλνει στα δίχτυα του Βασιλειάδη.

Μέχρι τη συμπλήρωση του 20λέπτου, οι "Φαίακες" είχαν ακόμη δυο- τρεις καλές στιγμές, στο 9', με τον Ντόικιτς να διώχνει σωτήρια τη σέντρα του Αγρίτη προς τον Μπάρκογλου, όπως στο 17', με τον συνδυασμό των Κρητικού, Λεόν και Μπάρκογλου να καταλήγει σε σουτ του τελευταίου και απόκρουση του Βασιλειάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, λόγω και των αλλαγών που έκαναν οι προπονητές των δύο ομάδων.

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος (63' Στρατηλάτης), Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης, Κοντοδήμος, Χαμπλ, Κρητικός, Αγρίτης (84' Σίμωσης), Λεόν (68' Σταμογιάννος), Βασιλόγιαννης (51' Καραλής), Μπάρκογλου (78' Μπουκουβάλας).

Πιερικός: Βασιλειάδης (68' Τόλιος), Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς (68' Καρτσαμπάς), Λόπεζ, Φαμπίνιο, Ίτσιος (68' Καθάριος), Κόιτς (77' Παπαδόπουλος), Σεχολάρι (77' Βραχνάς), Ντάνι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Κέρκυρας Άκης Μάντζιος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: " Πιάσαμε καταπληκτικό ρυθμό. Και, γενικά, αν δούμε τον σημερινό αγώνα μαζί με τον χθεσινό, απέναντι στον Όλυμπο, δεν μπορώ, παρά να είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση και την προσπάθεια των παικτών μου. Θεωρώ ότι σταδιακά βελτιωνόμαστε. Αν και ακόμη θέλουμε δουλειά".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ