ΚΕΡΚΥΡΑ

Φέρνει Λαζέφσκι

Φέρνει Λαζέφσκι
INTIME SPORTS

Τον 26χρονο διεθνή Σκοπιανό Αλεξάντερ Λαζέφσκι φέρνει η Κέρκυρα για να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνάς της.

Η Κέρκυρα φέρνει τον 26χρονο διεθνή Σκοπιανό Αλεξάντερ Λαζέφσκι για να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνάς της. Οι δύο πλευρές φαίνεται να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από μέρα σε μέρα αναμένεται να αφιχθεί στο νησί των Φαιάκων.

Ο Λαζέφσκι μετράει 52 παιχνίδια με την Παρτιζάν Βελιγραδίου ενώ είναι εν ενεργεία 14 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα των Σκοπίων. Κι όσο για το ντεμπούτο του το είχε κάνει τον Σεπτέμβριο του 2010 κόντρα στην Σλοβακία στην Μπρατισλάβα, για τα προκριματικά του Euro 2012.

Μάλιστα την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί στην Ουκρανία για λογαριασμό της Χοβέρλα Ουζχορόντ (Α’ κατηγορίας, 6 αγ.) ενώ στα μέσα της χρονιάς είχε παραχωρηθεί με δανεισμό στη σερβική Ραντ της οποίας είχε αποτελέσει βασικό στέλεχος σε όλο τον Β΄ γύρο με 15 παιχνίδια. Κι όσο για τους τίτλους που έχει πανηγυρίσει πρόκειται για πέντε Πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Σερβίας.

Κατά τα άλλα από την Κέρκυρα αποχώρησε μετά από μερικές μέρες δοκιμής στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Γρηγορίου ο Τίτο Μαλαγκόν. Ο Ισπανός μέσος είχε αφίχθη πριν από μία εβδομάδα μαζί με τον Μπόρχα Σάντσεζ που ανακοινώθηκε.

Τέλος το πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της που συμφώνησε να δώσει η Κέρκυρα είναι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 6 Αυγούστου χωρίς να έχει διευκρινιστεί που θα γίνει. Παράλληλα τις τελευταίες μέρες γίνονται επαφές και με τον Παναιτωλικό.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ