ΚΕΡΚΥΡΑ

Έτοιμη για τον "πιο κρίσιμο αγώνα" η Κέρκυρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Κέρκυρα απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους του νησιού να στηρίξουν την ομάδα στον "πιο κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος", απέναντι στον Λεβαδειακό, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Η Κέρκυρα υποδέχεται το Λεβαδειακό, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 15:00 για την 20ή αγωνιστική της Super League, και στο νησί ανάγουν αυτό το ματς ως τον " πιο κρίσιμο αγώνα του πρωταθλήματος".

Κι όχι άδικα, καθώς μετά από 19 αγωνιστικές στη Super League, ο Λεβαδειακός έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση (πρώτη εκτός ζώνης υποβιβασμού), η Κέρκυρα 19 και βρίσκεται στη 12η.

Γι' αυτό και η ΠΑΕ Κέρκυρα απήθυνε κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους του νησιού να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την τοπική ομάδα στο ματς με τους Βοιωτούς.

"Η ομάδα μας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 15:00 δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Όλοι οι ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα του νησιού μας!", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Εκτός είναι οι Βενέτης και Ντουαλά, αλλά μάλλον έχει μάθει να ζει με την απουσία τους, καθώς έλειπαν και από το ματς της Λάρισας, απέναντι στην ΑΕΛ. Εκτός αποστολής είναι ο Ντιογκό και Παμλίδης.

Αναλυτικά η αποστολή της Κέρκυρας: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Ιωάννου, Ντιμιτρόβσκι, Αντιλέχου, Σπίνουλας, Ντιόγο, Ζαραδούκας, Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Κεϊτά, Σιόντης, Ζορμπάς, Τουράμ, Γεωργίου, Κόντος, Επστάιν, Γκομές, Γεωργακόπουλος

Δείτε την ανάρτηση της Κέρκυρας στην επίσημη σελίδα της στο Facebook:

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ