ΚΕΡΚΥΡΑ

Επαφές με τις τοπικές ομάδες η Κέρκυρα

Επαφές με τις τοπικές ομάδες η Κέρκυρα
Κέρκυρα

Κύκλο συναντήσεων με τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κέρκυρας άνοιξε η ΠΑΕ Κέρκυρα. Έγινε η πρώτη επαφή, θα ακολουθήσουν και άλλες εντός των επόμενων ημερών.

Στην απόφαση να ξεκινήσει επαφές με τις τοπικές ομάδες του νησιού προχώρησε η Κέρκυρα. Σκοπός της πρωτοβουλίας της ΠΑΕ είναι ''να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις ανάγκες των υπόλοιπων σωματείων και, στο μέτρο του δυνατού, να συνδράμει προς την επίλυση ή την εξομάλυνσή τους, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης, καλής συνεργασίας'' όπως ανέφερε σε δελτίο Τύπου η ομάδα του Ιονίου νησιού.

Στο παρθενικό ραντεβού, αντιπροσωπεία των Φαιάκων, με επικεφαλής τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και μέλος του ΔΣ, Βασίλη Αργυρό, συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, στις Αλυκές Ποταμού, με εκπροσώπους της διοίκησης του ΑΟ Σιναράδων, Πρωταθλητή Κέρκυρας και, παράλληλα, διεκδικητή της ανόδου στη Γ’ Εθνική (εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο, κ. Δημήτρη Αλαμάνο, τη γεν. γραμματέα, κ. Αλεξάνδρα Σαγιά, την ταμία, κ. Όλγα Σαγιά και το μέλος, κ. Κώστα Σαγιά).

Οι άνθρωποι του ΑΟΣ, αφού ευχαρίστησαν για την πρόσκληση, ενημέρωσαν αναλυτικά για τις εν γένει συνθήκες της σεζόν, τις υπάρχουσες δυσκολίες, αλλά και για τα επικείμενα μπαράζ ανόδου, με το ραντεβού να κρίνεται, και απ’ τις δύο πλευρές, εξαιρετικά εποικοδομητικό. Εντός των προσεχών ημερών, θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με λοιπές ομάδες της ΕΠΣΚ.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ