ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξάρα στους μικρούς

Εξάρα στους μικρούς
Κέρκυρα INTIME SPORTS

Με 6-1 επικράτησε η ανδρική ομάδα της Κέρκυρας επικράτησε της ομάδας Νέων του συλλόγου, σε εσωτερικό διπλό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (22/11) το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου.

Το σκορ για τους ''μεγάλους'' άνοιξε στο 14’ ο Κόντος, για να διπλασιάσει τα γκολ ο Καϊκούτ στο 20λεπτο. Στο 26’, ο Γεωργακόπουλος έκανε το 3-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 32’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, για τους νικητές σκόραραν οι Μεντής (51’) και Καϊκούτ (72’), ενώ ενδιάμεσα, στο 62’, ο Γαστεράτος είχε σημειώσει το μοναδικό γκολ των «μικρών», μετά από κλέψιμο και ασίστ του Φωτεινού. Η ομάδα Νέων ενισχύθηκε με τον Φώτη Κουτζαβασίλη, κάτω από τα δοκάρια, ενώ επιπλέον, χρόνο πήραν και οι υπό ένταξη Κεχαγιάς και Κορμπάς (τερματοφύλακας). Χρέη διαιτητή εκτέλεσε ο προπονητής τερματοφυλάκων της ''μεγάλης'' ομάδας, Χρήστος Βάσαλος.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχ. Γρηγορίου): Σαμπανίδης, Παρασκευαϊδης, Μαραγκός, Μπεν Σαμπάτ, Κρητικός, Μεντής, Κόντος, Ζορμπάς, Ανδρεόπουλος, Γεωργακόπουλος, Καϊκούτ.

ΝΕΟΙ (Ν. Καμμένος): Κουτζαβασίλης, Τσιάβος, Φωτεινός, Ντόντας, Καρβούνης, Κουλούρης, Γαστεράτος, Πιέρρης, Μπάρι, Μαβίλης, Γρηγοράκης. Έπαιξαν και οι: Πισσιάνης, Βασιλάκης, Κουρτελέσης, Κεχαγιάς, Μελίδης, Ρόντος, Κάντας. Ίσερης, Σοφός, Λεπενιώτης, Νόκας, Κορμπάς.

● Την Κυριακή (23/11), πάλι στις 15.00, στον Πλάντραφο, η Κέρκυρα, με πιο βασική ενδεκάδα, θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ