ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαψεύσεις Ίσσαρη για το ιδιοκτησιακό στην Κέρκυρα

Διαψεύσεις Ίσσαρη για το ιδιοκτησιακό στην Κέρκυρα
Ίσσαρης

Ο Θανάσης Ίσσαρης δήλωσε ότι αυτός είναι ο νόμιμος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κέρκυρα και πως επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του.

Απάντηση της ΠΑΕ Κέρκυρα μέσω του Θανάση Ίσσαρη σχετικά με το ιδιωτικό συμφωνητικό που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Χάρης Κουτσούρης, το οποίο υπέγραψε ο τελευταίος με τον Γιώγο Λιμπάντση, οι οποίοι συνομολογούν ότι ο σημερινός μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αθανάσιος Ίσσαρης, είναι απλά «βιτρίνα».

Σε αυτό το έγγραφο οι δύο άνδρες αναγνωρίζουν ότι ουσιαστικός κάτοχος της πλειοψηφίας (65%) των μετοχών του ΑΟΚ είναι ο Λιμπάντσης, καθώς «προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συμβληθεί ο ίδιος ως αγοραστής».

Ο Ίσσαρης ωστόσο βγήκε μπροστά και ανέφερε πως αυτός είναι ο νόμιμος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κέρκυρα. Στη δήλωση του ανέφερε: ''Μετά τις αναφορές που έγιναν στο πρόσωπό μου στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ (5/5), θέλω να δηλώσω τα εξής:

Είμαι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟΚ μετά από νόμιμη αγορά των μετοχών από τον κ. Κουτσούρη. Οποιαδήποτε αναφορά του ονόματός μου σε έγγραφο, γνήσιο ή μη, στο οποίο δεν συμβάλλομαι, έγινε εν αγνοία μου, δεν το αναγνωρίζω και δεν το αποδέχομαι. Κατόπιν τούτου, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου έναντι οποιασδήποτε αναφοράς στο όνομά μου''.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ