ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποκτά τον Ντιόγκο

Αποκτά τον Ντιόγκο
INTIME SPORTS

Κι ενώ ο Μαξίμ Μπισέ αναμένεται Πέμπτη στην Κέρκυρα, ο αριστερός μπακ που επιθυμούσε ο Μιχάλης Γρηγορίου θα είναι ο γνώριμός του Ντιόγκο Ζορντάο.

Στην Κέρκυρα αναμένεται μεθαύριο Πέμπτη ο Μαξίμ Μπισέ, ενώ ο αριστερός μπακ που επιθυμούσε ο Μιχάλης Γρηγορίου θα είναι ο γνώριμός του Ντιόγκο Ζορντάο.

Ο Ντιόγκο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τον Ιούνιο ήταν να υπογράψει στην πορτογαλική Σετουμπάλ, αφήνοντας μετά από ενάμιση χρόνο πίσω του τον Πανθρακικό.

Ο Ντιόγκο ήταν εξ αρχής ο βασικός στόχος του Γρηγορίου, καθώς τον είχε υπό τις οδηγίες του στον Πανσερραϊκό τον 28χρονο, με την απόκτησή του να αποτελέσει τον παρτενέρ του Πέτρου Κανακούδη στην θέση του αριστερού μπακ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ντιόγκο παρουσιάστηκε μεν από τη Βιτόρια και έλαβε μέρος στην προετοιμασία της συμμετέχοντας και στα φιλικά της, αρχής γενομένης από το 1-1 με τη β’ ομάδα της Μπενφίκα στα μέσα Ιουλίου, αλλά στην πορεία φάνηκε να βρίσκεται εκτός πλάνων.

Ειδικά μετά από την ανακοίνωση της απόκτησης αριστερού μπακ του ΑΠΟΕΛ, Έλντερ Καμπράλ, το ενδιαφέρον έγινε ακόμη πιο έντονο και στη Κέρκυρα δεν έχασαν την ευκαιρία απόκτησής του.

Εν τω μεταξύ ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός Μαξίμ Μπισέ πέρασε σήμερα από εργομετρικές εξετάσεις και εάν δεν προκύψει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο, ο πρώην αρχηγός της βελγικής Μαλίν, την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Κέρκυρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ