ΚΕΡΚΥΡΑ

Αλλαγές με Λεβαδειακό

Αλλαγές με Λεβαδειακό
INTIME SPORTS

Με αλλαγές θα παρατάξει ο Άκης Μάντζιος την Κέρκυρα στον επαναληπτικό Κυπέλλο Ελλάδας με τον Λεβαδειακό. Τέλος ο Διαμαντόπουλος

Ο προπονητής της Κέρκυρας Άκης Μάντζιος, άφησε εκτός αποστολής τους Αναστασόπουλο, Βενέτη, Εντερ, Μπουκουβάλα, Λεόν και Τσουμάνη για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (31/1 14:00).

Η προετοιμασία για τον αγώνα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με μια προπόνηση στον Πλάντραφο και, μετά το πέρα της, ο Μάντζιος ανακοίνωσε αποστολή 18 ατόμων.

H αποστολή αποτελείται από τους: Στρατηλάτης, Ριγανάς, Ζουμπουλάκης, Αρμένης, Κρητικός, Στάμου, Πετρούσης, Ηλιάδης, Σίμωσης, Βασιλόγιαννης, Ντινιωτάκης, Αθανασίου, Μοσχάκης, Γιάντσης, Τσοκάνης, Ανδρεόπουλος, Σταμογιάννος, Κυβελίδης.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση της η Κέρκυρα έλυσε το συμβόλαιο του Δημήτρη Διαμαντόπουλου. Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Διαμαντόπουλου. Ο ΑΟ Κέρκυρα ευχαριστεί θερμά τον παίκτη για την προσφορά του και του εύχεται, με ειλικρίνεια, κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ