ΚΑΒΑΛΑ

Προχωράει του Κέζμαν

Προχωράει του Κέζμαν
Κέζμαν

Βροχή πέφτουν οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές στα γραφεία του προέδρου της Καβάλας, Σταύρου Ψωμιάδη, με την περίπτωση του Ματέγια Κέζμαν να βρίσκεται σε καλό σημείο.

Η αλήθεια είναι πως το θέμα του προπονητή έχει παγώσει για τα καλά στο στρατόπεδο της Καβάλας, αφού η διοίκηση βλέπει πως αξίζει να περιμένει από τη στιγμή που υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί κάτι καλό μέσα στις επόμενες ημέρες.

Έτσι όλο το ενδιαφέρον έχει πέσει στις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν και θα καλύψουν τις τρύπες που έχουν προκύψει στην άμυνα, στη θέση του τερματοφύλακα και στην επίθεση.

Στα γραφεία του Σταύρου Ψωμιάδη λοιπόν έρχονται αρκετές προτάσεις με παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι, όμως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας θέλει να δει από κοντά περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν και όχι τόσο από DVD.

Ένας παίκτης ωστόσο που έχει προταθεί φαίνεται πως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να υπογράψει. Μιλάμε φυσικά για τον Ματέγια Κέζμαν, η περίπτωση του οποίου παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κινητικότητα γύρω από την περίπτωση του και δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμα και ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα, έτσι ώστε να μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους της ομάδας.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ