ΚΑΒΑΛΑ

Ο Γιάννης Τοπαλίδης στο Sport24.gr

Ο Γιάννης Τοπαλίδης στο Sport24.gr

Ο Γιάννης Τοπαλίδης μίλησε στο Sport24.gr για το όσκαρ ατυχίας που διεκδικεί έχοντας λύσει τη συνεργασία του μέσα στο καλοκαίρι με Βύζα και Καβάλα λόγω αλλαγών στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. "Δεν το βλέπω ως ατυχία έτσι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Φτιάχναμε μία καλή ομάδα στην Καβάλα, αλλά έπαιζα με την σκέψη να φύγω", τονίζει χαρακτηριστικά. Σε επαφές με την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Η συνεργασία του Γιάννη Τοπαλίδη με την Καβάλα διήρκεσε για μόλις 25 μέρες.

Ο 50χρονος τεχνικός έπεσε θύμα των διοικητικών εξελίξεων στο σύλλογο καθώς οι υποψήφιοι Γερμανοί επενδυτές των "Αργοναυτών" σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως κάτι αντίστοιχο συνέβη στις αρχές Αυγούστου και στον Βύζαντα. Ο Γιάννης Τοπαλίδης είχε αναλάβει τον πάγκο της ομάδα των Μεγάρων στις 9 Ιουλίου, όμως δεν έμελλε να μακροημερεύσει.

Οι Ιταλοί επιχειρηματίες της Calcio Sport ενεπλάκησαν με τα κοινά του συλλόγου αναγκάζοντας τον πρώην προπονητή της ΑΕ Πάφου να εγκαταλείψει τον πόστο του.

Ο Γιάννης Τοπαλίδης έχοντας συμπληρώσει 13 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αισθάνεται άτυχος αλλά ούτε και απογοητευμένος όπως τονίζει στο Sport24.gr. Αντίθετα εμφανίζεται απόλυτα συνειδητοποιημένος από την κατάσταση.

"Έτσι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτά συμβαίνουν. Δεν νιώθω καμία πικρία, ούτε μιλάω για ατυχία. Για το μόνο που στενοχωριέμαι είναι πως πήγαμε να φτιάξουμε μία νέα και καλή ομάδα.

Η Καβάλα με μερικές προσθήκες θα μπορούσε να κάνει μία αξιόλογη πορεία".

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Τοπαλίδης μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά της Καβάλας δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της.

"Μου λέγανε πως θα γίνει η αλλαγή. Περίμενα να δω τι θα συμβεί. Πάντως έπαιζα με την σκέψη να φύγω από την στιγμή που ήρθαν νέοι επενδυτές.

Δεν έχω κανένα παράπονα από τους ανθρώπους με τους οποίους μιλούσα και συμφώνησα να αναλάβω την Καβάλα. Η πόρτα της Καβάλας για μένα είναι ανοικτή αλλά μόνο για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω με τα νέα δεδομένα".

Ο πρώην βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ παρά τα ευτράπελα του ελληνικού ποδοσφαίρου εμφανίζεται στωϊκός. "Είναι δύσκολα τα πράγματα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά γενικότερα στην Ελλάδα λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Ζω 13-14 χρόνια στην Ελλάδα και έχω συνηθίσει την κατάσταση στο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που έχω αποδεχθεί".

Ο Γιάννης Τοπαλίδης στο Sport24.gr
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Τοπαλίδης δεν ξεχνάει τις ιστορικές στιγμές που έζησε με την εθνική ομάδα, ωστόσο όπως σπεύδει να σημειώσει κοιτάζει πλέον μπροστά.

"Είναι ανεπανάληπτες στιγμές που έχουν χαραχθεί για πάντα στη ζωή μου, όμως όλα έχουν κάποιο τέλος. Τα σκέφτομαι πολλές φορές και χαίρομαι όμως στη ζωή πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο ταλέντο. Είναι πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές που με εντυπωσίασαν. Με την κατάλληλη δουλειά μπορεί το ελληνικό ποδόσφαιρο να γνωρίσει νέες διακρίσεις".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Γιάννης Τοπαλίδης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ