ΚΑΒΑΛΑ

Μεταγραφή βόμβα με Κέζμαν

Μεταγραφή βόμβα με Κέζμαν
Ματέγια Κέζμαν

Δημοσιεύματα από τη Σερβία αλλά και πληροφορίες από την Ελλάδα θέλουν τον Ματέγια Κέζμαν να έχει προταθεί στην Καβάλα, με τον Σταύρο Ψωμιάδη να βλέπει πολύ ζεστά την περίπτωση του (video).

Ξεκινώντας να πούμε πως η είδηση δεν είναι... ράδιο αρβύλα αλλά όντως, όσο περίεργο και αν ακούγεται, είναι πραγματική και ο 32χρονος άσος προτάθηκε στην Καβάλα.

Μιλάμε φυσικά για τον γνωστό πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι Ματέγια Κέζμαν, ο οποίος είναι ελεύθερος εδώ και λίγε ημέρες και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα αλλά και δικές μας πληροφορίες, στα γραφεία του προέδρου της Καβάλας, Σταύρου Ψωμιάδη, έφτασε φαξ που προτείνει τον 32χρονο φορ.

Μπορεί η καριέρα του να είναι σε πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, όμως η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη και αν δεν έχει "τρελές" οικονομικές απαιτήσεις τότε θα είναι το πρώτο "μπαμ" του καλοκαιριού.

Το τελευταίο διάστημα ο Κέζμαν αγωνιζόταν στην Κίνα και βοήθησε μία ομάδα να πάρει το Κύπελλο με δικό του γκολ, οπότε έχει παιχνίδια στα πόδια του. Μέσα στις επόμενες μέρες θα μάθουμε πως πάνε οι διαπραγματεύσεις και όλοι ευχόμαστε να τον δούμε στην Ελλάδα.

Κλείνοντας να πούμε πως ο Σέρβος άσος (ή αλλιώς Μπάτμαν όπως τον λένε στην Γαλλία) έχει δηλώσει στο παρελθόν πως όνειρο του είναι να βρεθεί στο Άγιον όρος μία ημέρα, οπότε ίσως αυτή η μέρα να ήρθε!

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ