ΚΑΒΑΛΑ

Ξεκινάει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν

Ξεκινάει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν
Σταύρος Ψωμιάδης INTIME SPORTS

Η Καβάλα αποχαιρέτησε και επίσημα το όνειρο της συμμετοχής στα πλέι οφ μετά το τέλος του πρωταθλήματος και ήδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Ποιοι παίκτες είναι υπ ατμόν και τι γίνεται με Ντουγκλάο, Αμπντούν.

Τα τελευταία δυο χρόνια η οικογένεια Ψωμιάδη μας έχει συνηθίσει σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της Καβάλας το καλοκαίρι, κάτι που αναμένεται να συμβεί και στο τέλος αυτής της περιόδου.

Μάλιστα το γεγονός πως η ομάδα δεν κατάφερε τελικά να μπει στα πλέι οφ, είναι μία καλή αφορμή για να αποχωρήσουν από τους "Αργοναύτες" κάποιοι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ από το 2009.

Το... λίφτινγκ λοιπόν στο ρόστερ της ομάδας δεν αποκλείεται να ξεκινήσει πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στον αέρα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο Ντικρόκ ούτως ή άλλως έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, αφού ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τους Ογκμπέτσε (δεν κατάφερε να ξεχωρίσει), Χργκοβιτς και Τόμασιτς.

Ερωτηματικό παραμένει η υπόθεση με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς ο οποίος είναι από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος, όμως θα πρέπει να ρίξει τις ετήσιες αποδοχές του για να μείνει στην ομάδα.

Τέλος με τους Έλληνες θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Μάλιστα οι άνθρωποι της Καβάλας θέλουν να επενδύσουν στα νέα παιδιά που υπάρχουν στην ακαδημία του συλλόγου, όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά.

Οι φευγάτοι...

Κλείνοντας να πούμε πως Ντουγκλάο και Αμπντούν θα κουνήσουν μαντήλι στο τέλος της σεζόν. Ειδικά για τον πρώτο υπάρχει η πρόταση της Ρέιντζερς, μίας γερμανικής ομάδας και δυο από Ρωσία μεριά.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ