ΚΑΒΑΛΑ

Φιλική ήττα από τον Πανθρακικό

Φιλική ήττα από τον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Η Καβάλα γνώρισε φιλική ήττα από τον Πανθρακικό με 1-0 στην Κομοτηνή. Το γκολ των "πράσινων" ο Μάλκι ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Εμίλιο Φερέρα

Αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα είχαν την δυνατότητα να βγάλουν ο τεχνικός της Καβάλας, Χέρνικ Κάσπερτσακ και ο αντίστοιχος του Πανθρακικού, Εμίλιο Φερέρα, στην φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων που έγινε την Δευτέρα στην Κομοτηνή.

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 1-0 του ΑΟΚ, με γκολ που σημείωσε στο 17ο λεπτό ο Μάλκι, ο οποίος βρίσκεται στην Κομοτηνή από την Πέμπτη και η απόκτηση του αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Μάλκι θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά το σουτ του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι στο 30ο λεπτό της συνάντησης. Οι δύο προπονητές πάντως είχαν την δυνατότητα να δουν παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα.

Η αναμέτρηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και οι ομάδες έδωσαν ραντεβού για το προσεχές μέλλον όταν και η διακοπή του πρωταθλήματος θα επιτρέπει την διεξαγωγή ένος φιλικού παιχνιδιού.

Πανθρακικός: Ταϊρης, Περπερίδης, Λιαπάκης, Καρτσαμπάς, Μπουτζίκος, Πετρέσκου, Μάλκι, Ούλμερς, Τριανταφυλλίδης, Ρεκλείτης, Σουλτανίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα της Κομοτηνής αγωνίστηκαν και οι: Αράπογλου, Βασιλακάκης, Σίμωσης, Σταματόπουλος, Φαρασόπουλος, Νόβες, Γεωργίαδης.

Καβάλα: Κατεργιαννάκης, Πετκάκης, Οικονόμου, Αυλωνίτης, Γέσεν, Σιόντης, Ελευθεριάδης, Πειρίνια, Ογκμπέτσε, Ναζλίδης, Ντιέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΑΟΚ αγωνίστηκαν και οι: Μ. Αποστολίδης, Θεοδωρέλης, Μανούκα, Ντανίλο, Γ. Αποστολίδης, Μαυροβασίλης, Μπραγιάννης.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ